• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Scoop

Scoop
Piaggio Vespa LX 50/125/150
Μοντέρνα Ιταλίδα
piaggio, piaggio vespa, piaggio vespa lx 50 - Μία Vespa δεν είναι απλά ένα scooter για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη και στα προάστια, αλλά πολλά παραπάνω. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα ιστορικό, δίτροχο όχημα που στη σημαντική του πορεία στο χρόνο, εκτός από το χρηστικό μέρος και το σχεδιαστικό στιλ στο χαρακτήρα του, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα χρήσης του κυρίως από την αστική τάξη. Οι άνθρωποι της Piaggio, με τη νέα Vespa LX κληρονόμο αυτού του χαρακτήρα, οραματίζονται και προσδοκούν τη συνέχεια αυτής της σημαντικής πορείας στη μοντέρνα… μοτοσικλετιστική ιστορία.
Μία Vespa δεν είναι απλά ένα scooter για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη και στα προάστια, αλλά πολλά παραπάνω. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα ιστορικό, δίτροχο όχημα που στη σημαντική του πορεία στο χρόνο, εκτός από το χρηστικό μέρος και το σχεδιαστικό στιλ στο χαρακτήρα του, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα χρήσης του κυρίως από την αστική τάξη. Οι άνθρωποι της Piaggio, με τη νέα Vespa LX κληρονόμο αυτού του χαρακτήρα, οραματίζονται και προσδοκούν τη συνέχεια αυτής της σημαντικής πορείας στη μοντέρνα… μοτοσικλετιστική ιστορία.
Την αρχαία πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και τη σημερινή της Ιταλίας, τη Ρώμη, διάλεξε η Piaggio για να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο. Mία ιστορική πόλη, μία εταιρεία κολοσσός και η συνέχεια της πορείας ενός ιστορικού δίτροχου με τη νέα μοντέρνα έκδοσή του, τη Vespa LX, συνθέτουν ομολογουμένως ένα εκπληκτικό τρίπτυχο. Η Vespa έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και εκτός του ότι ήταν αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο για τη δημιουργία μίας ολόκληρης κατηγορίας μοτοσικλετών, υπήρξε και πιστή "σύντροφος" κυρίως των χαμηλότερων κοινωνικών τάξεων. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα όπως όλες, σύμβολο ελευθερίας και δικαιώματος στη ζωή, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και οικονομικής κατάστασης. Η Piaggio με την παρουσίαση του νέου της μοντέλου στην "αιώνια πόλη" ευελπιστεί στην επιτυχία της νέας έκδοσης, λόγω των σημαντικών βελτιώσεων που έχει κάνει σε αυτή. Οσον αφορά τον τεχνικό τομέα, η μοτοσικλέτα συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής αποκτώντας ανταγωνιστική θέση, ενώ από αισθητικής πλευράς, εδώ το κλασικό δένει απόλυτα με το μοντέρνο σε σχεδίαση και ύφος, μια διαδικασία που οι Ιταλοί γνωρίζουν πολύ καλά άλλωστε.

 
 Piaggio Vespa LX 50/125/150
Το Ταξίδι
To μοντέλο
H παρουσίαση
Βασικά χαρακτηριστικά