Peugeot New Tweet GT Edition 125cc

Ανακαλύψτε ξανά την πόλη με αθλητικό στυλ! Η κομψή σιλουέτα, το μπροστινό φρένο με δισκόπλακα τύπου Shuricane και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες στην έκδοση GT κάνουν το Tweet την κορυφαία επιλογή στα scooters με μεγάλους τροχούς.

Το νέο Tweet έχει σχεδιαστεί ώστε να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα. Με γνήσιο Peugeot DNA, τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα και τις κομψές γραμμές του, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες που ψάχνουν το ιδανικό όχημα για να ξεχωρίζουν.

Το χρώμα Graphite Grey, ο μικρός ανεμοθώρακας και οι πορτοκαλί λεπτομέρειες σε fairing και ζάντες συνθέτουν ένα πανέμορφο σύνολο στην έκδοση GT.

Ασφάλεια
Τροχοί 16 ιντσών. Φτιαγμένο για την πόλη το TWEET εξασφαλίζει ευχρηστία και αίσθηση ασφάλειας χάρη στους μεγάλους τροχούς, το πίσω δισκόφρενο και το διπλό αμορτισέρ. Ο κινητήρας υπόσχεται ιδανικές επιταχύνσεις κατά την οδήγηση μέσα στο αστικό περιβάλλον.

Aνεση και πρακτικότητα
Το επίπεδο πάτωμα εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό χώρο για τσάντες και άλλα αντικείμενα στις καθημερινές μετακινήσεις. Ο χώρος κάτω από τη σέλα προσφέρει είναι ικανός να φιλοξενήσει το κράνος σας αλλά και τα ψώνια σας. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι ευανάγνωστες μέσα από την οθόνη LCD, εξασφαλίζοντας ξέγνοιαστη οδήγηση στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Όλα γίνονται εύκολα με την πρίζα USB, φορτίζοντας το κινητό σας και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ

Ρωτήστε περισσότερα