net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από αριστερά: Shigemi Tanaka, Tom Sykes, Loris Baz, David Salom, κοπέλα Ninja.

Αν έχει δει ποτέ κανείς τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tom Sykes να μη χαμογελάει, να μας το πει.

Ninja η μοτοσικλέτα, ninja και η κοπέλα. Πανύψηλος ο Loris Baz.

Νέο μέλος της επίσημης ομάδας της Kawasaki για το 2014 ο David Salom, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία Evo.

Ολόκληρη η αγωνιστική ομάδα της Kawasaki για το WSBK. Στόχος για το 2014, ένας ακόμα Παγκόσμιος Τίτλος.

Η παρουσίαση έγινε στο πανέμορφο εκθεσιακό κέντρο Pabello Mies van der Rohe της Βαρκελώνης.

Παρουσίαση της ομάδας της Kawasaki

H παρουσίαση της Kawasaki Racing Team για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK του 2014 έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη, στις 30 Ιανουαρίου.

 
Οι αναβάτες του 2013 για το WSBK, Tom Sykes (Παγκόσμιος Πρωταθλητής πέρυσι) και Loris Baz παραμένουν στην ομάδα και για το 2014, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο David Salom, που θα συμμετάσχει στην κατηγορία Evo.

Στην εκδήλωση που έγινε στο μοναδικής αρχιτεκτονικής εκθεσιακό κέντρο Pabello Mies van der Rohe της Βαρκελώνης, η Kawasaki έδειξε και τη μοτοσικλέτα της ομάδας, με τη νέα της βαφή, και τους χορηγούς που θα υποστηρίζουν τους αναβάτες. Η σεζόν του 2014 είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ιαπωνική εταιρεία, αφού αποτελεί και την τριακοστή επέτειο της σειράς Ninja -άλλωστε για αυτό το λόγο και η παρουσίαση της ομάδας δεν έγινε τυχαία στις 30 Ιανουαρίου. Χαριτωμένη πινελιά, οι κοπέλες που παρουσίαζαν τις μοτοσικλέτες, ντυμένες... ninja, κομπλέ με shuriken (αστεράκια) στη μέση. 

Ο Shigemi Tanaka, της Kawasaki Motors Europe, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για το γεγονός πως όχι μόνο καλωσορίζουμε τη σεζόν του 2014 ως Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο WSBK, αλλά ανυπομονούμε να γιορτάσουμε και τα 30 χρόνια για τη σειρά των Ninja. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα μας.»

Steve Guttridge, Αγωνιστικός Διευθυντής της KME Racing: «Είμαστε 100% αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση του τίτλου μας για το 2014. Κοιτάζοντας το μέλλον, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία ακόμα δέσμευση, συμμετέχοντας με τον πολύ ταλαντούχο David Salom στην κατηγορία Evo, με το Evo SBK Ninja ZX-10R.» 

Ο χαμηλών τόνων, και πάντα χαμογελαστός πρωταθλητής, Tom Sykes είχε αυτά να πει: «Δεν χρειάζεται καν να κοιτάξω τη μοτοσικλέτα για να δω ποια είναι, αφού έχει χαραχθεί στη μνήμη μου. Έχω μοιραστεί μαζί της μερικές μεγάλες στιγμές, και ξέρω πως για το 2014 μπορούμε να είμαστε για μια ακόμη φορά ανταγωνιστικοί. Πραγματοποιήσαμε μερικές ιδιαίτερα πετυχημένες δοκιμές μετά τη σεζόν του 2013, αν και δεν έφτασα το 100% της απόδοσης μου. Είμαι ενθουσιασμένος, και με επιπλέον κίνητρα, για να ξεκινήσω τη φετινή σεζόν.»

Loris Baz: «Γνωρίζουμε πως χρειάζεται να βελτιωθούμε στα δοκιμαστικά της Παρασκευής και του Σαββάτου. Ο στόχος για μένα είναι να ξεκινώ κάθε φορά σε κάποια από τις δύο πρώτες σειρές της σχάρας εκκίνησης, και να παλεύω με τους πρώτους. Αν ξεκινώ καλά, είμαι σίγουρος πως μπορώ να μείνω μαζί τους. Κάναμε μεγάλη πρόοδο το χειμώνα με τη μοτοσικλέτα, η οποία δείχνει πιο όμορφη για το 2014, με περισσότερο λευκό χρώμα στο κοστούμι της.
 
David Salom: «Είμαι ευχαριστημένος και περήφανος που θα συμμετέχω με τη μοτοσικλέτα SBK Evo για την επίσημη ομάδα της Kawasaki. Ο στόχος μου είναι να είμαι επικεφαλής στην κατηγορία, σε κάθε αγώνα. Χαίρομαι για την επιστροφή μου στην Kawasaki.»

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ