net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο Vespa Store μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του και το κοινό της χώρας μας.

Για εκείνον: Τσάντα ταξιδιού με ανάγλυφα λογότυπα Vespa. Ο τέλειος σύντροφος για κάθε είδους επαγγελματικό ταξίδι ή απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Για εκείνη: Τα γυαλιά ηλίου Vespa, με ρετρό παραπομπές κλέβουν την παράσταση! Διατίθενται στην επώνυμη θήκη Vespa από οικολογικό δέρμα.

Κλασική αισθητική σύγχρονη τεχνολογία. Το κράνος της Vespa από ανθρακονήματα!

Για εκείνον: Κατασκευασμένο στην Ιταλία, δερμάτινο μπουφάν από γνήσιο μαλακό δέρμα nappa. Και σε καφέ χρώμα.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρου Vespa. Με σχέδια εμπνευσμένα από την μοναδική Vespa 946, σε σετ 4 τεμαχίων σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Χριστουγεννιάτικα δώρα από τη σειρά «Vespa»

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα δώρα που μπορείτε να επιλέξετε από τη σειρά αξεσουάρ «Vespa» με τις αγορές σας να είναι πιο εύκολες από ποτέ χάρη στο Vespa Store.

 
Αν θέλετε να ξεφύγετε φέτος από την πεπατημένη και να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα ξεχωριστό δώρο και απόλυτα «δίτροχο» δώρο δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Vespa Store

Εκεί θα ανακαλύψτε μία πλήρη σειρά επώνυμων ειδών με το σήμα Vespa, από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι ξεχωριστά gadgets. Μία συλλογή για τους λάτρεις της Vespa σε όλο τον κόσμο με είδη άμεσα συνδεδεμένα με την εικόνα του θρυλικού σκούτερ, αναμφισβήτητο σύμβολο του ιταλικού στυλ και της διαχρονικής σχεδίασης.

Στο Vespa Store θα βρείτε πολλές διαφορετικές και πρωτότυπες  ιδέες για δώρα, που θα καταπλήξουν τους αγαπημένους σας. 

Το Vespa Store προσφέρει  είναι συμβατό με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets και smartphones και εγγυάται την πλήρη ενοποίηση με τα κοινωνικά δίκτυα καθώς και  κοινή χρήση όλου του περιεχομένου, ενώ είναι ενεργό για τις παρακάτω χώρες: Ιταλία, Βέλγιο,  Κροατία, Γαλλία,  Γερμανία,  Ελλάδα,  Λουξεμβούργο, Ολλανδία,  Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πέρα από το Vespa Store όλα τα διαθέσιμα προϊόντα με το σήμα της Vespa μπορείτε να τα δείτε από κοντά με μια επίσκεψη στα σημεία πώλησης του Δικτύου της Piaggio Hellas.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ