net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το SYM HD2 200i διατίθεται με έκπτωση 200 ευρώ, στην περίπτωση που το αποκτήσετε τοις μετρητοίς.

Φθηνότερο κατά 250 ευρώ, αν το αποκτήσετε τοις μετρητοίς, είναι και το SYM Joyride 200i EVO.

SYM: Φθηνότερα τα Joyride και HD2

Σε νέες τιμές διατίθενται τα δύο scooter της SYM. Τα Joyride 200i EVO και HD2 200i είναι πλέον φθηνότερα, με έκπτωση έως και 250 ευρώ, στην τιμή τοις μετρητοίς.

 

Το νέο HD2, αποτελεί το τρίτο στάδιο εξέλιξης της σειράς HD. Είναι ένα scooter που συνδυάζει τις επιδόσεις με την οδηγική απόλαυση στην καθημερινή μετακίνηση. Με την ανανεωμένη του σχεδίαση και τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εγγυάται άνεση και στιβαρή αίσθηση στην οδήγηση. Πιο ελκυστικό από ποτέ, το HD2 200i έρχεται με αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό Keihin για άμεση απόκριση, μεγαλύτερες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με μειωμένες εκπομπές ρύπων. Χάρη στον υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα σύγχρονης τεχνολογίας, το HD2 προσφέρει μηχανική αξιοπιστία και εξαιρετικές επιδόσεις. Επιπλέον, το HD2 200i περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό βαλίτσα 33 λίτρων. Η τιμή του (για αγορά τοις μετρητοίς) διαμορφώνεται μετά την έκπτωση των 200 ευρώ στα 2.795 ευρώ.

Το Joyride, από την άλλη, προσφέρει πολυτέλεια, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Είναι άνετο και παράλληλα εύκολο στην οδήγηση και συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση. Πρακτικό, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ίσιο μεγάλο πάτωμα θα διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις σας. Τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τα αποτελεσματικά φρένα, εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά σε κάθε κίνηση. Ο συνεπιβάτης θα ταξιδέψει ξεκούραστα και άνετα. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά η πληθωρική σέλα, η πλάτη στήριξης, οι χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ. Ο σύγχρονος, 4βάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας υπερκαλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ρύπων Euro 3 και φροντίζει για τη δυναμική και απροβλημάτιστη μετακίνησή σας. Και το Joyride μπορείτε να το αποκτήσετε της μετρητοίς, με την τελική τιμή του να διαμορφώνεται στα 2.995 ευρώ μετά την έκπτωση των 250 ευρώ

Θα βρείτε και τα δύο scooter στο δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε.

Αθήνα: Θησέως 71, τηλ. 210 9521108

Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101

www.sym.gr, e-mail: [email protected]

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ