net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο περίπτερο του moto Τρίτη στην έκθεση Athens Supercross 2011 το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά τη νέα Kawasaki ZX-10R.

Η νέα Kawasaki ZX-10R στο περίπτερο του moto τρίτη στo Αthens Supercross!

Στο περίπτερο του moto τρίτη στην έκθεση Athens Supercross 2011 αυτό το Σαββατοκύριακο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα μοτοσικλέτα Kawasaki Νinja ZX-10R!

 
Πρόκειται για το πολύ σημαντικό ντεμπούτο του νέου εντυπωσιακού μοντέλου που αναμένεται για μια ακόμη φορά να κυριαρχήσει στην αγορά. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση για να δείτε από κοντά τη νέα Kawasaki ZX-10R η οποία φιλοξενείται στο περίπτερο του περιοδικού moto Τρίτη.
. Με νέο κινητήρα, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέο πακέτο ηλεκτρονικών, η ολοκαίνουργια Ninja ZX-10R της Kawasaki αντιπροσωπεύει την πρώτη απόπειρα ολοκληρωμένου επανασχεδιασμού από την πρώτη κυκλοφορία της το 2004, αυξάνοντας σημαντικά τις βασικές επιδόσεις. Ο κινητήρας της είναι 998 κ.εκ. και αποδίδει 200 ίππους και 112 Nm στις 11.500 σ.α.λ. Το συνολικό της μήκος είναι 2.075 χιλιοστά και το βάρος της περιορίζεται στα 198 κιλά (ή 201 κιλά με ABS). Σχεδιασμένη με τρόπο που να επιτρέπει σε μεγάλο αριθμό αναβατών να βιώνουν τη συγκίνηση από την οδήγηση ενός superbike στα όρια, η καινούργια Ninja ZX-10R είναι εξοπλισμένη με πολύ προηγμένη τεχνολογία. Χαρακτηριστικά όπως το νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης αγωνιστικού τύπου της Kawasaki (S-KTRC), η λειτουργία επιλογής ισχύος και το σύστημα ABS τύπου supersport (KIBS) (μόνο στη ZX1000K) βοηθούν τους οδηγούς να εξερευνήσουν αυτά τα όρια. H τιμής της νέας Kawasaki ZX-10R είναι 16.990 ευρώ (ή 17.990 ευρώ με ABS).

Θυμίζουμε ότι η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση Athens Supercross 2011 λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο (7-9 Οκτώβρη) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και οι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά νέα μοντέλα αλλά και oργανωμένα θεαματικά events με ειδικά εκπαιδευμένους διάσημους αναβάτες από το εξωτερικό.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ