net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο SHAD Sport Rack για Z750/Z1000

Ένα σύστημα ειδικά για τα Kawasaki Z750/1000 ανέπτυξε η SHAD, που ειδικεύεται στα after market αξεσουάρ και τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό. Το νέο αυτό σύστημα βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και επιτρέπει την αντικατάσταση του καθίσματος του συνεπιβάτη με τη βάση της βαλίτσας με μία κίνηση! Δείτε το βίντεο.

 
Όπως βλέπετε και εσείς στο βίντεο το νέο σύστημα της SHAD επιτρέπει την ταχύτατη αλλαγή της σέλας του συνεπιβάτη, ενός Z750 και την αντικατάστασή της με τη βάση για την βαλίτσα της εταιρίας κάτι που δίνει αρκετούς πόντους πρακτικότητας στο ιαπωνικό μοντέλο. Έτσι, εύκολα και γρήγορα το ιαπωνικό naked αποκτά ένα πιο touring χαρακτήρα αλλά και σαφώς μεγαλύτερη πρακτικότητα για την καθημερινή σας μετακίνηση.
Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι ότι η τοποθέτησή του δεν επηρεάζει τη συγκέντρωση των μαζών της μοτοσικλέτας, άρα και την συμπεριφορά της, αφού η βαλίτσα βρίσκεται ακριβώς στη θέση του συνεπιβάτη.

Το νέο Sport Rack της SHAD είναι διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καμπράνης Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.motoway.gr

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ