Έλληνας κέρδισε τον διαγωνισμό Custom BMW R 18 του Ηνωμένου Βασιλείου!

Έλληνας κέρδισε τον διαγωνισμό Custom BMW R 18 του Ηνωμένου Βασιλείου!

Με την δημιουργία του, το "Night Dragon", o Δημήτρης Μούρας κέρδισε τον εθνικό διαγωνισμό του Ηνωμένου Βασιλείου και περνάει στους διεθνείς ημιτελικούς. Εμείς απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα του έργου του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του διαγωνισμού.

Ο Έλληνας κάτοικος του Λονδίνου, Δημήτρης Μούρας, κέρδισε τον διαγωνισμό του Ηνωμένου Βασιλείου για την καλύτερη Custom ΒΜW R 18 και προκρίθηκε με αυτό τον τρόπο στον Πανευρωπαϊκό γύρο. 



Η δημιουργία του (σε συνεργασία με την Pier City Customs) ονομάζεται "Night Dragon" και η όψη της είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η αισθητική ιδέα ήταν το χάλκινο χρώμα να καταστεί κυρίαρχο στην χρωματική παλέτα της R 18 και η μοτοσυκλέτα να αποκτήσει μια περαιτέρω Vintage αίσθηση, με το τελικό αποτέλεσμα να αποδίδει φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία της σειράς R, από την οποία κατάγεται η R 18, αλλά και να μοιάζει με τον πιο όμορφο και μοντέρνο τρόπο με την φυσική διαδικασία γήρανσης που περνάνε τα μέταλλα των αγαπημένων μας "αλόγων" (εξού και το χρώμα του μπρούντζου).



Τα άτομα που ανέλαβαν τη βαφή (μαύρο σατέν στο ντεπόζιτο και χάλκινο χρώμα με ψήγματα χαλκού σε όλα τα υπόλοιπα βαμμένα σημεία) είναι οι Garry και Jay από την Vlakyries Paint Work.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »