SYM: Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα για κάθε χρήση, ακόμα κι επαγγελματική

Στη Meis Motorbikes σε περιμένουν ετοιμοπαράδοτα best seller μοντέλα SYM και Daytona για πολιτική ή επαγγελματική χρήση.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Meis Motorbikes ανήκει στο επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών SYM, Daytona και Modenas, οπότε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα και τα best seller των εταιρειών. Η εταιρεία φροντίζει να έχει ετοιμοπαράδοτα  scooter και μοτοσυκλέτες από όλες τις κατηγορίες για να μπορεί έτσι να εξυπηρετεί άμεσα όλους τους πελάτες, ακόμα και τους επαγγελματίες. Ας δούμε μερικά από τα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμα.    

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Symphony ST200



Το νέο Symphony ST200 Euro 5 υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις αφού έρχεται με αύξηση ισχύος και ροπής. Η πρώτη φτάνει τους 12,5 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., ενώ η ροπή ανακοινώνεται στα 1,3 kgm/6.000 σ.α.λ. Η σχεδίασή του είναι εκτενώς ανανεωμένη, με το νέο μούτρο να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, φέροντας φωτιστικό σώμα LED. Τα φώτα ημέρας του μοντέλου είναι επίσης τύπου LED, αλλά και το πίσω φωτιστικό σε σχήμα βέλους που δίνει μια ξεχωριστή εμφανισιακή νότα.
Τα όργανα του μοντέλου αναβαθμίζονται σε μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέας σχεδίασης. Παράλληλα, η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται πλέον στην ποδιά, με το ίδιο το ρεζερβουάρ να τοποθετείται κάτω από το πάτωμα. Χάρη στην νέα τοποθεσία του ρεζερβουάρ, ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την σέλα είναι πλέον μεγαλύτερος φιλοξενώντας έως και 2 κράνη αν χρειαστεί. Στο τιμόνι, υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB 3.0 για γρήγορη επαναφόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.
Η πίσω ανάρτηση είναι τεχνολογίας A.L.E.H., που μειώνει την ανύψωση του κινητήρα στις επιταχύνσεις, για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους 260 και 220 χιλιοστών, με σύστημα ABS δύο καναλιών της Continental.
 
NH-Τ 200



Οι adventure μοτοσυκλέτες, πόσο μάλλον οι μικρότερες σε κυβισμό και οι πιο προσιτές, συγκεντρώνουν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους αναβάτες και η SYM παρουσίασε πρόσφατα τη δική της πρόταση στα 200 κυβικά.
Η ΝΗ-T 200 έχει εμφάνιση και αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας και κινείται από το μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο,  τετραβάλβιδο κινητήρα 183cc, που αποδίδει 18,4 ίππους στις 8.500 στροφές με ροπή 1,6 kgm στις 7.500 στροφές. Ο FULL LED φωτισμός της, το ψηφιακό όργανο LCD στο τιμόνι και η θύρα φόρτισης USB 2A, προσδίδουν επιπλέον «πόντους» στη σύγχρονη εμφάνιση και τη χρηστικότητα της μοτοσυκλέτας.
Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, με μεγάλα καλάμια διαμέτρου 37mm και διαδρομής 140 mm. Πίσω, το monoshock αμορτισέρ είναι διαδρομής 42,5mm. Η θέση οδήγησης είναι εργονομική για αναβάτη και συνεπιβάτη. Το ύψος της σέλας είναι στα 812mm, επιτρέποντας στα πόδια να πατήσουν εύκολα στο έδαφος.
Στα φρένα έχουμε δύο δίσκους τύπου μαργαρίτα μεγάλης διαμέτρου, 288mm εμπρός και 222mm πίσω. Οι δαγκάνες είναι δύο εμβόλων. Το δικάναλο σύστημα ABS προέρχεται από την CONTINENTAL.
 
Daytona Cargo 125



Το Cargo 125 είναι ευέλικτο, πρακτικό, με άφθονους χώρους φόρτωσης και καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες μικρομεταφοράς. Μάλιστα είναι το scooter με το μεγαλύτερο επίπεδο πάτωμα της αγοράς (40cm).
Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, σε συνδυασμό με τον επιπλέον χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος του scooter από την αναδιπλούμενη σέλα συνεπιβάτη, το καθιστούν ιδανικό για  μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου. Το άγκιστρο αποσκευών βοηθάει σημαντικά στην ασφαλή πρόσδεση. Το μεγάλο επίπεδο πάτωμα και η χαμηλή απόσταση της σέλας από το έδαφος, εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση και ευκολία χρήσης από τον αναβάτη. Η εργονομική θέση της τάπας του ρεζερβουάρ επιτρέπει το άνοιγμα της χωρίς να απαιτείται εκφόρτωση.
Ο αερόψυκτος κινητήρας των 125 κυβικών αποδίδει 8,5 ίππους και η εκκίνηση γίνεται είτε μέσω μίζας, είτε με μανιβέλα για να μην μένεις ποτέ εκτεθειμένος. Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 5, ενώ η κατανάλωση του είναι χαμηλότερη στα 2,5 λίτρα / 100 χλμ.
Μια διπλή πίσω ανάρτηση  και το εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι με προφόρτιση ελατηρίου κρατούν γερά το Cargo στο δρόμο, ακόμα και φορτωμένο. Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) και το εμπρόσθιο δισκόφρενο ενισχύουν τα επίπεδα ασφαλείας του αναβάτη. 

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στη Meis Motorbikes για κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής, καθώς οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί παρακολουθούν σεμινάρια και ενημερώνονται συνεχώς πάνω στα νέα μοντέλα και τις τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γρ. Λαμπράκη 313, Κερατσίνι

Τηλ.: 2104951981

Facebook Page

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »