Ετοιμοπαράδοτα γνήσια αξεσουάρ για τα Adventure μοντέλα της Honda

Ανέδειξε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά περιπέτειας και απογείωσε την πρακτικότητα της adventure μοτοσυκλέτας σου στα ύψη με γνήσια αξεσουάρ της Honda.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Οι Adventure μοτοσυκλέτες διακρίνονται για τις ξεχωριστές τους ικανότητες σε κάθε είδους πεδίο δράσης. Μπορείς ωστόσο να βελτιώσεις τον περιπετειώδη χαρακτήρα και την πολυχρηστική φύση τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ του επίσημου καταλόγου της Honda. Αυτά είναι η καλύτερη επιλογή καθώς ακολουθούν τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα που θέτει η εταιρεία και τοποθετούνται εύκολα χωρίς να χρειάζονται “πατέντες” ή μη αναστρέψιμες επεμβάσεις.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Στην Promoto Ginossatis θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα γνήσια αξεσουάρ για τα πιο δημοφιλή Adventure μοντελά της Honda και συγκεκριμένα τα:
 
CB 500 X 
CRF 1100 AFRICA TWIN
CRF 1100 AFRICA TWIN ADVENTURE
NC 750 X
X-ADV

Στη γκάμα των αξεσουάρ θα βρεις επιλογές που βελτιώνουν την ευχρηστία και την άνεση του αναβάτη όπως χαμηλές σέλες, ανεμοθραύστες, θερμαινόμενα γκρίπ, θύρες φόρτισης USB, ανεμοθώρακες, χούφτες, κεντρικό σταντ. Για αυξημένες αποθηκευτικές δυνατότητες υπάρχουν διαθέσιμες πλαϊνές βαλίτσες και κεντρικές με μαξιλαράκι πλάτης για το συνεπιβάτη μαζί με τις βάσεις για την εύκολη τοποθέτηση τους. 

Επίσης αξεσουάρ όπως προστατευτικά ψυγείου, φώτα ομίχλης, κλειδαριές, προστατευτικές κουκούλες, σχάρες, διακοσμητικά αυτοκόλλητα και πολλά ακόμα σε περιμένουν στην Promoto Ginossatis και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.promoto.gr.



Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »