Η βράβευση Sym και Daytona για το διαγωνισμό Best Moto 2021

Η Sym για μια ακόμη χρονιά οδηγεί το τρένο των πωλήσεων, παραμένοντας σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις των αναβατών, ενώ στις τάξεις της ανήκει και το πιο value for money commuter. Παράλληλα, η Daytona με μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών scooter, αποτελεί την πρώτη επιλογή σε θέματα προσφοράς-αξίας.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

H Sym, πρώτη σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια, κατάφερε και πέτυχε τα μεγαλύτερα μερίδια το 2020. Σε μια ιδιαίτερη χρονιά όπως αυτή που περάσαμε, αυτό θεωρείται μια τεράστια επιτυχία.

Η Sym διαθέτει προτάσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Από μικρά scooter πόλης και ιδανικές λύσεις για τον επαγγελματία, mega scooter τουρισμού, μέχρι και ηλεκτρικό! Επίσης έχει παρουσία στις μοτοσυκλέτες με μικρά adventure και naked μοντέλα, αλλά και σε παπιά με το VF185 να κρατάει τα σκήπτρα του δυνατότερου εργοστασιακού παπιού. 
 
Το Daytona 310T1 βρέθηκε στην ψηλότερη θέση των προτιμήσεων ως η πιο value for money επιλογή στα commuter. Κουβαλάει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις του Τ310, αλλά φέρει επιπλέον μονόμπρατσο ψαλίδι, έγχρωμη TFT οθόνη και νέο ρεζερβουάρ 19 λίτρων.

Το F5, το νέο ηλεκτρικό, «ψηλόροδο» scooter της Daytona που μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα A1, αναδείχθηκε ως το ηλεκτρικό με την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Ο κινητήρας υψηλής ενεργειακής απόδοσης, είναι έτοιμος να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ οι μπαταρίες λιθίου χωρητικότητας 42Ah, υπόσχονται υψηλή αυτονομία.
 


*Η βράβευση έγινε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας