Στην Η-Κ Α.Ε.Β.Ε θα βρεις όλα τα καινούργια μοντέλα της αγοράς

Η Η-Κ Α.Ε.Β.Ε, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Honda, Ducati, Kawasaki, Kymco, Peugeot, Daelim και CFmoto στη Κρήτη, διαθέτει όλα τα καινούργια μοντέλα αυτών των εταιρειών ετοιμοπαράδοτα και με αποκλειστικές προσφορές για τους πελάτες της.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Η-Κ Α.Ε.Β.Ε έχει την αντιπροσώπευση στο Ηράκλειο των εταιρειών Honda, Ducati, Kawasaki, Kymco, Peugeot, Daelim και CFmoto και εξυπηρετεί σε όλα τα επίπεδα (εμπορία, ανταλλακτικά, service, after sales) τους κατόχους τους.

Εκεί θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα όλα τα καινούργια μοντέλα για το 2021 όπως το εκρηκτικό Ducati Multistrrada V4, το πολυχρηστικό Honda Forza 350, το νεοφερμένο μεγάλο αδερφό του Forza 750, το διπλής χρήσης CRF 300 με αυξημένες δυνατότητες και κυβισμό, καθώς και τα περιπετειώδη μοντέλα της Αυστρικής εταιρείας, 250 και 890 Adventure.

Επίσης, η Η-Κ Α.Ε.Β.Ε διαθέτει γνήσια αξεσουάρ καθώς και είδη ένδυσης, ενώ μπορείτε να απευθυνθείτε στο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση ή την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας.

Εδώ και δεκαετίες το μοτοσυκλετιστικό κοινό της Κρήτης στηρίζει την H-K A.E.B.E. και εκείνη με τη σειρά της φροντίζει να το ανταποδίδει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό παρακολουθεί σεμινάρια και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και είναι σε θέση να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε πρόβλημα.

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία εταιρειών και μοντέλων που διαθέτει η Η-Κ, θα βρείτε σίγουρα αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύει την αφοσίωσή της στους πελάτες της προσφέροντας τρία δωρεάν service σε ισάριθμους κατόχους Honda, KTM, Kawasaki και Kymco.
 

Για περισσότερες πληροφορίες
Διεύθυνση: Λ. Ικάρου 11 Ν. Αλικαρνασσός Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 2810240600
Fax: 2810240625
Email: info@h-k.gr
Website
Facebook