Όλες οι υπηρεσίες της MotoCert στη Meis Motorbikes

Meis Motorbikes και MotoCert ενώνουν τις δυνάμεις τους, εσύ βγαίνεις κερδισμένος.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Meis Motorbikes ανήκει στο επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών SYM, Daytona και Modenas και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη MotoCert. Αυτό σημαίνει ότι στην έδρα της εταιρείας στο Κερατσίνι εκτός από όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών και εξουσιοδοτημένες after sales υπηρεσίες, μπορείς να πραγματοποιήσεις έλεγχο του πλαισίου της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου.

Είχες μια μικρή πτώση και θέλεις πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση του δικύκλου σου ή την ποιότητα της επισκευής; Θέλεις να αγοράσεις μεταχειρισμένη, αλλά δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όσα σου λέει ο πωλητής είναι αλήθεια; Στη Meis Motorbikes θα έχεις τις έγκυρες απαντήσεις που χρειάζεσαι και μάλιστα σε πολύ μικρό χρόνο, χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter, χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της MotoCert. Όλες οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα, αφού οι μετρήσεις γίνονται στατικά στο μονό ή το διπλό σταντ. Το σύστημα διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα και ενημερώνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου. Μετά το τέλος της διαδικασίας θα παραλάβεις γραπτές πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν την ακριβή κατάσταση του δικύκλου.

Η Meis Motorbikes είναι πλέον μια απο τις 200+ εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της MotoCert και μπορείς να κλείσεις ραντεβού με ένα τηλέφωνο στο 2104951981. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα λύσουν όλες σου τις απορίες σχετικά με τη διαδικασία της μέτρησης για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γρ. Λαμπράκη 313, Κερατσίνι

Τηλ.: 2104951981

Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: