Mermigas Team: Εσύ θα εμπιστευτείς κάπου αλλού το Versys σου;

Δες εδώ γιατί αξίζει να εμπιστευτείς την Mermigas Team για τη συντήρηση ή την επισκευή του Versys σου.

Η σειρά των Versys είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο επιτυχημένες στη γκάμα της Kawasaki στη χώρα μας και όχι μόνο. Οι συγκεκριμένες sport touring μοτοσυκλέτες έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στην κατηγορία με τις επιδόσεις, την ευκολία χειρισμών και την εμφάνισή τους, ενώ εξελίσσονται συνεχώς ώστε να γίνονται ακόμα καλύτερες και πιο ελκυστικές. Πλέον η σειρά περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες στα 300, 650 και 1000 κυβικά εκατοστά, ώστε να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το πορτοφόλι σου.

Όταν όμως έρθει η ώρα του service, θα εμπιστευτείς όποιον κι όποιον ή κάποιον με βαθιά γνώση του αντικειμένου; Η Mermigas Team μετράει πλέον τρεις γενιές εμπειρίας και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών προσφέροντας τεχνογνωσία και υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Μάλιστα, από το 2009 έχει ξεκινήσει αποκλειστική συνεργασία με την Kawasaki ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα μέλη της οικογένειας Μέρμηγκα, που κουβαλούν την τεχνογνωσία ετών, γνωρίζουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις ιδιαιτερότητες ενός Versys και μπορούν αν δώσουν λύσεις άμεσα, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος.

Χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα για να μπορούν να εντοπίζουν προβλήματα σε οποιοδήποτε μοντέλο της Kawasaki, καθώς και σε Suzuki, Yamaha και Honda. Αν θέλεις να βελτιώσεις το Versys σου, η Mermigas Team θα προτείνει δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις που θα αναδείξουν τις δυνατότητες του μοντέλου και θα καλύψουν πλήρως τις απατήσεις σου. Και μην ξεχνάς ότι διατηρεί υψηλή διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών και εξυπηρετεί άμεσα πελάτες λιανικής και χονδρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μεσογείων 18 και Σουφλίου 4
11527, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ.: 210-7758193
e-mail: mermhgas@otenet.gr
www.mermigasmoto.gr

Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: