net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και στα ελληνικά (μία από τις έξι γλώσσες) το ευρωπαϊκό site για το Kawasaki Ninja H2.

To Kawasaki Ninja H2 «μιλά» ελληνικά!

Το microsite της Kawasaki για το Ninja H2 μας είναι γνωστό. Οι Ιάπωνες όμως έχουν δημιουργήσει άλλο ένα site αποκλειστικά για την Ευρώπη. Είναι σαφώς πιο εντυπωσιακό και είναι μεταφρασμένο και στα ελληνικά!

 
Στο παγκόσμιο microsite του Ninja H2, μπορεί κανείς να βρει μόνο τα teaser-βίντεο που έχει ετοιμάσει η ιαπωνική εταιρία για τη νέα της μοτοσικλέτα. Το ευρωπαϊκό όμως είναι ένα σαφώς πιο ολοκληρωμένο site το οποίο παρουσιάζει μόνο το H2R (προς το παρόν) από κάθε άποψη και με ένα σαφώς πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Στην κεντρική σελίδα δίνει τη δυνατότητα στο χρήση να περιστρέψει τη μοτοσικλέτα κατά 360 μοίρες αλλά και να ζουμάρει πάνω της, από συγκεκριμένες γωνίες ώστε να μη χάσει καμία λεπτομέρεια. Παράλληλα όλα τα στοιχεία που θέλει να ξέρει κάποιος για το Ninja H2 είναι εκεί χωρισμένα σε τρεις βασικές κατηγορίες. Στο ευρωπαϊκό site θα βρείτε επίσης και όλα τα teaser-βίντεο εμπλουτισμένα από μεγάλες φωτογραφίες ιδανικές για wallpaper. Το πιο σημαντικό βέβαια, που δείχνει την προσοχή που έχει δώσει η Kawasaki στο συγκεκριμένο site, είναι η μετάφρασή του σε έξι γλώσσες μεταξύ των οποίων και η ελληνική! 

Για να το ανακαλύψετε και εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το site κλικάροντας εδώ.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ