net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η SYM ετοίμασε το Maxsym 600i ABS για το 2014. Αν και έχει βασιστεί στην έκδοση των 400 κ.εκ., είναι ισχυρότερο.

Το Symphony SR αποκτά πιο sport αισθητική, χάρη στα νέα γραφικά και την κυριαρχία του κόκκινου χρώματος.

Και το Fiddle ανανεώνεται. Το νέο Fiddle III παραμένει κλασικό σε σχεδιασμό, αλλά αποκτά, μεταξύ άλλων, νέα σέλα.

Tα SYM του 2014 στην EICMA

Τουλάχιστον πέντε νέα ή ανανεωμένα μοντέλα θα παρουσιάσει στην EICMA η SYM, ενισχύοντας περισσότερο τη γκάμα της, με νέα στοιχεία και σύγχρονες τεχνολογίες.

 

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το πρώτο νέο της μοντέλο θα είναι το Maxsym 600i ABS. Οι τεχνικοί της SYM βασίστηκαν στο μοντέλο των 400 κ.εκ. και στον μονοκύλινδρο κινητήρα του. Ωστόσο, αύξησαν τη διάμετρο και τη διαδρομή του, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η χωρητικότητα και οι επιδόσεις του. Πλέον, ο νέος κινητήρας έχει χωρητικότητα 565 κ.εκ., αποδίδει 45 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 4,6 kgm στις 6.500 – με λίγα λόγια, 10,5 ίππους και 1 kgm ροπής παραπάνω από το 400, ενώ είναι βαρύτερο κατά 19 κιλά. Αισθητικές διαφορές, τέλος, ανάμεσα στα δύο μοντέλα δε θα υπάρχουν.

Όσον αφορά στα μοντέλα που θα δεχθούν ανανέωση, το πρώτο από αυτά είναι το GTS 300i, το οποίο αποκτά σύστημα Start & Stop, παρόμοιο με αυτό που γνωρίζουμε από το PCX της Honda. Πρόκειται για το σύστημα που σβήνει και εκκινεί αυτόματα τον κινητήρα στο φανάρι, βασιζόμενο στη θερμοκρασία του κινητήρα, την τάση της μπαταρίας και την κίνηση του οχήματος. Σύμφωνα με τη SYM, χάρη στο Start & Stop, η κατανάλωση του GTS θα μειωθεί κατά 7,6%.

Ακολουθεί το HD2, στα 125 και 200 κ.εκ., το οποίο αποκτά για το 2014 σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Επιπλέον, η SYM σκοπεύει να παρουσιάσει και μια νέα έκδοση του HD, με περισσότερο sport αισθητική.

Πιο sport θα γίνει και το Symphony SR. Πρόκειται για τη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς scooter, η οποία θα αποκτήσει πιο έντονα sport γραφικά, προκειμένου να διαφοροποιηθεί περισσότερο από την απλή έκδοση και να προσελκύσει περισσότερους νέους αναβάτες.

Ανανεωμένο θα παρουσιαστεί, τέλος, και το Fiddle, το οποίο αποκτά για το 2014 το προσωνύμιο ΙΙΙ. Η βασική διαφορά του με το υπάρχον ΙΙ εντοπίζεται στην επανασχεδιασμένη σέλα.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ