net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H SYM αιτήθηκε κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας για το συγκεκριμένο τρίροδο όχημα πόλης.

Eτοιμάζει «τρίροδο» η SYM;

Το σχέδιο της φωτογραφίας προέρχεται από την αίτηση κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας της SYM, η οποία μοιάζει να ετοιμάζει ένα περίεργο όχημα πόλης.

 
Μπορεί να πρόκειται απλά για ένα σχέδιο, αλλά το γεγονός ότι η SYM προσπαθεί να το κατοχυρώσει λέει σίγουρα πολλά για τα μελλοντικά της πλάνα. Το αγνώστου ονόματος τρίροδο συνδυάζει στοιχεία από τον κόσμο της μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Πρώτα απ’ όλα, διαθέτει δύο θέσεις, η μία δίπλα στην άλλη, και κοστούμι αυτοκινήτου. Το τιμόνι, όμως, προέρχεται από τον κόσμο της μοτοσικλέτας και το πλαίσιο κατά πάσα πιθανότητα από ATV, προκειμένου να είναι ελαφρύ, αλλά και να πληροί και τις απαραίτητες προδιαγραφές. Επιπλέον, όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό από τους δύο τροχούς μπροστά (αλλά και τα ελαστικά με τις στρογγυλεμένες άκρες), το μπροστινό σύστημα είναι παρόμοιο με αυτό του Piaggio MP3 και του Quadro 350D. Αυτό σημαίνει ότι το μπροστινό μέρος παίρνει κλίση στη στροφή, προσδίδοντας πόντους στην ενεργητική ασφάλεια. Οι συνάδελφοι του visordown.com, τέλος, στους οποίους ανήκει η αποκλειστική φωτογραφία, εικάζουν ότι το τρίροδο τροφοδοτείται από κινητήρα scooter.

Το συγκεκριμένο όχημα, πάντως, ακολουθεί πιστά την πρόσφατη τάση που θέλει τα όρια ανάμεσα σε αυτοκίνητα και δίκυκλα να είναι θολά. Όπως και να ‘χει, ακόμη κι αν δε μπορούμε να το κατηγοριοποιήσουμε, φαίνεται ένα ενδιαφέρον project και ελπίζουμε να το δούμε σύντομα και σε φυσική μορφή, ακόμη και ως πρωτότυπο.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ