net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Peugeot Tweet 150 - Η γαλλική επανάσταση

Μία ακόμα νέα είσοδος στην κατηγορία των -από πάσης άποψης- οικονομικών scooter, είναι και η νέα πρόταση της Peugeot, που ακούει στο όνομα Tweet. Όμορφο, στιλάτο και πρακτικό, το Tweet 150 αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τις μετακινήσεις σας στη πόλη, σε συμφέρουσα τιμή!

 
Έχοντας το know-how από τον τομέα των αυτοκινήτων, η γαλλική εταιρεία γνώριζε καλά πώς μπορεί να κατασκευαστεί ένα όχημα που να δείχνει λιλιπούτειο εξωτερικά, αλλά να προσφέρει χώρους και ανέσεις. Το επίπεδο πάτωμα, ο χώρος κάτω από τη μεγάλη σέλα που θα φιλοξενήσει ένα full face κράνος, αλλά και η σχάρα στο πίσω μέρος, εξασφαλίζουν αφ΄ ενός μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και αφ ετέρου άνεση χώρου για δύο αναβάτες. Οι μεγάλης διαμέτρου τροχοί στις 16 ίντσες, εξασφαλίζουν με τη σειρά τους σταθερότητα κατά τη κίνηση και…ατάραχη προσπέλαση των ανωμαλιών του οδοστρώματος, ενώ το σύστημα πέδησης με υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά και πίσω, εγγυάται για την αυξημένη ενεργητική ασφάλεια του scooter της Peugeot.

Το Tweet εξοπλίζεται με ένα μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα χωρητικότητας 124,6 κ.εκ., τροφοδοτούμενο μέσω καρμπιρατέρ. Σε ότι αφορά στη σχεδίαση του, αυτή χαρακτηρίζεται από τη φιλοσοφία της Peugeot, που θέλει τα δίκυκλα της να αποπνέουν ένα χαρακτήρα πολυτελή και εκλεπτυσμένο. Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος και αυτό είναι η τιμή του Tweet 125, που διαμορφώνεται στα 1899 ευρώ! Με το ποσό αυτό λοιπόν, αποκτά κανείς ένα scooter όμορφα σχεδιασμένο, πρακτικό και ευρύχωρο για τις μετακινήσεις του μέσα στη πόλη.

To Tweet 150, καθώς και οι εκδόσεις των 50 και 125 κ.εκ., αναμένονται στην Ελλάδα πολύ σύντομα, με τη διάθεση τους στην αγορά να ξεκινά από τα τέλη του Ιουνίου.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ