net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υamaha BW 125

Το BW αποτελούσε στη δίχρονη έκδοση του ένα αστικού προσανατολισμού scooter με τακτερωτά λάστιχα το οποίο δε «μάσαγε» από λακκούβες, πεζοδρόμια και –γιατί όχι;- λάσπες και χωματόδρομους. Η Yamaha το επαναφέρει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με τετράχρονο κινητήρα 125 κ.εκ. και ψεκασμό.

 
Η βασική φιλοσοφία του BW έχει διατηρηθεί αναλλοίωτη και το 4Τ μοντέλο σε προδιαθέτει με την εμφάνιση του να το …ταλαιπωρήσεις σε πεδία που λίγα scooter μπορούν να κινηθούν. Το ψηλό φτερό μπροστά, οι «σιδεριές» που διατρέχουν το χώρο γύρω από τη σέλα και γενικότερα η heavy-duty εμφάνιση του BW 125 σε πείθουν -τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως- για την στιβαρότητα και το πολυμορφικό χαρακτήρα της κατασκευής. Ο κινητήρας μπορεί να είναι αερόψυκτός, αλλά με τη βοήθεια του ψεκασμού, «προσπερνά» τις προδιαγραφές περί εκπομπής καυσαερίων.

Στο πίσω μέρος του BW δεσπόζουν τα διπλά αμορτισέρ, που σε συνδυασμό με το ενισχυμένο πλαίσιο υπόσχονται ακαμψία σε «δύσκολες» καταστάσεις. Το φαρδύ τιμόνι σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του BW, προσφέρουν ευκολία στο χειρισμό και ευελιξία στοιχεία που αποτελούν τα δύο βασικότερα στοιχεία στην κίνηση εντός πόλης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας: Μονοκύλινδρος, τετράχρονος, αερόψυκτος, 4-βάλβιδος, με μονό επί κεφαλής εκκεντροφόρο
Χωρητικότητα: 125 κ.εκ.
Τροφοδοσία: Ηλ. Ψεκασμός
Εκκίνηση: Μίζα
Μετάδοση: Αυτόματη, ιμάντας «V»
Ρεζερβουάρ: 6 λίτρα

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ