net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Honda και τα “μικρά” χωμάτινα

Να νέα χωμάτινα μοντέλα για το 2008 ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες η Honda. Στη συλλογή αυτή λοιπόν θα δούμε τα: CRF 230F, CRF 150R και R2, CRF 100F, CRF 70F και CRF 50F. Όλα τα κυβικά για όλα τα επίπεδα αναβατών αλλά κυρίως για την γνωριμία και διασκέδαση στο χώμα!

 
Ανανεωμένο έρχεται, όπως θα δούμε, ένα γνωστό entry level για χώμα, μοντέλο της εταιρίας το CRF 50F, με τον τετράχρονο κινητήρα, το κιβώτιο τριών σχέσεων, τον αυτόματο συμπλέκτη και το αντεστραμμένο πιρούνι να το καθιστούν ένα ποιοτικό και διασκεδαστικό mini bike.

Για την είσοδο στο χωμάτινο κόσμο ενδείκνυται και το CRF 70F, ενώ το CRF 100F δεν έχει σκοπό να απομακρυνθεί από την παρέα των δημοφιλέστερων μοντέλων για το 2008 με κύριο χαρακτηριστικό του τον τετράχρονο υγρόψυκτο κινητήρα του.

Δύο ισχυρότατα μικρά αγωνιστικά μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους φέτος. Το CRF 150R και η άλλη έκδοσή του, το CRF 150R2, διαθέτοντας κινητήρα Unicam και αγωνιστικές ρυθμίσεις με τη διαφορά των δύο εκδόσεων να εντοπίζεται στη διαφορά των τροχών (19 ίντσες μπροστά και 17 πίσω, ενώ το R έχει τροχούς 17 ιντσών μπροστά και 14 πίσω).

Ανανέωση υπέστη και το μεγαλύτερο της γκάμας, το CRF 230F, στενότερο πλάτος σέλας και ρεζερβουάρ και αλλαγές στο τιμόνι.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ