Θα είναι έτσι το Kawasaki Ninja 700R;

Kawasaki: Πληθαίνουν οι φήμες για δικύλινδρο supersport

Ξανά στο προσκήνιο η συζήτηση για ένα νέο, δικύλινδρο και «προσιτό» supersport από την Kawasaki, μετά από περισσότερες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες. Δείτε περισσότερα.

Η φαινομενική «ανάσταση» των μεσαίων sport μοτοσυκλετών είναι αναμφίβολα η «έκπληξη» των τελευταίων 2 ετών, μια τάση που ξεκίνησε από την παρουσίαση της Aprilia RS660. Παρά το ότι ουσιαστικά η RS660 είναι προς το παρόν το μόνο μοντέλο που εκφράζει την νέα αυτή κατηγορία, προς το παρόν, οι άλλες εταιρείες ήδη έχουν κάνει κινήσεις και μετά την Yamaha, και η Kawasaki δείχνει να ετοιμάζεται για είσοδο.
 
Πιο συγκεκριμένα, διεθνή μέσα αναφέρουν ότι η Kawasaki σκέφτεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της νέας κατηγορίας, δημιουργώντας το «Ninja 700R». Θα είναι μια μοτοσυκλέτα με δικύλινδρο κινητήρα βασισμένο σε αυτόν των Z650/Ninja 650, πιθανόν με μια αύξηση κυβισμού και ισχύος. Σε επίπεδο στησίματος, τίποτα δεν είναι βέβαιο αφού η είδηση ακόμα βρίσκεται στην σφαίρα των φημών. Εμφανισιακά, ο Kar Lee, σχεδιαστής με ζωηρη φαντασία, οραματίστηκε το μοντέλο όπως το βλέπετε παραπάνω: Πολλές ομοιότητες με το μεγάλο ZX-10R και αναμφισβήτητος supersport αέρας.
 
Πως σας φαίνεται; Βρισκόμαστε όντως σε μια φάση αναγέννησης των μεσαίων sport μοτοσυκλετών ή μιλάμε για μια μόδα που θα φάει «άκυρο» από τις αγορές και θα σβήσει;  
 

  • Γιωργος

    Τα supersport , ειδικα 1000ρια, εχουν τελειωσει χρονια τωρα Ειδικες κατασκευες για συγκεκριμενους - λιγους- δρομους με ακριβη χρηση και μεγαλη επικινδυνοτητα Τυχεροι οσοι κατοχοι του παρελθοντος ειμαστε 100% υγιεις

      2