Ένα από τα σχέδια για το επερχόμενο, τουριστικό μοντέλο βασισμένο στο BMW R 18, που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό.

BMW: Το τουριστικό R 18 επιβεβαιώνεται

Μέσα από επίσημα έγγραφα της εταιρείας, επιβεβαιώνεται το επερχόμενο τουριστικό μοντέλο, βασισμένο στο R 18. Δείτε περισσότερα…

Το ότι περισσότερα μοντέλα βασισμένα στο BMW R 18 θα έρθουν στο μέλλον, δεν είναι πλέον κάτι τελείως νέο. Ωστόσο, η ίδια η BMW διατηρεί ακόμα σιγή για τα επόμενα της βήματα σε επίσημη γραμμή… ή απλούστερα, προσέχει πολύ τι θα ειπωθεί και το όχι!
 
Πιο συγκεκριμένα, Αμερικανοί δημοσιογράφοι του μέσου Asphalt & Rubber εντόπισαν ένα επίσημο «στοιχείο» για την εμφάνιση του νέου, τουριστικού R 18, μέσα από το ετήσιο report της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, όπως λένε οι αμερικανοί, το κείμενο αναφέρει κατά λέξη: «Με το R 18 Classic, η BMW επεκτείνει την γκάμα προϊόντων της στην κατηγορία των cruisers, με την προσθήκη ενός μοντέλου που είναι επίσης, ιδανικό για τουρισμό».
 
Εκτός από τις κατά καιρούς εμφανίσεις τέτοιου είδους πληροφοριών στο διαδίκτυο, εδώ και αρκετούς μήνες έχουν κυκλοφορήσει πολλά σχέδια που συνδέονται άμεσα με ένα R 18 Bagger. Έτσι, η BMW συνεχίζει την επιθετική της πολιτική απέναντι στις αμερικανικές εταιρείες, οι οποίες έχουν… μακρά παράδοση στις κατηγορίες.
 
Προς το παρόν, περιμένουμε περισσότερα. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς δημοσιογράφους, το μοντέλο ίσως εμφανιστεί προς το τέλος αυτής της χρονιάς, ως μοντέλο 2022.