Νέο SYM HD300i

Αυτός είναι το νέο scooter μεγάλων τροχών της SYM, που θα παρουσιαστεί επίσημα και στην EICMA. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η SYM συνεχίζει την ισχυρή επίθεσή της προς κραταιές κατηγορίες της αγοράς, με τα νέα της μοντέλα που θα δούμε και στην EICMA. Το TL465, το είδαμε, ας ρίξουμε μια ματιά σήμερα και στο HD300i, το νέο μοντέλο μεγάλων τροχών της εταιρείας, που ρίχνεται στον ανταγωνισμό μιας πανίσχυρης κατηγορίας στην Ελλάδα και όχι μόνο.



Το σχεδιασμένο από λευκό χαρτί HD300i έχει τροχούς 16 ιντσών εμπρός και πίσω, μια επιλογή που τονίζει την σταθερότητα και την ομαλή απόκριση στις συνθήκες πόλης, ανοίγοντας παράλληλα και δυνατότητες για αποδράσεις εκτός των τειχών. Ο κινητήρας θα είναι μονοκύλινδρος, κυβισμού 278 κ.εκ. που θα αποδίδει 27 ίππους ισχύος και θα είναι επίσης υδρόψυκτος και 4βάλβιδος.  



Το πλαίσιο του μοντέλου είναι καινούργιο, ενώ το HD300i έχει σχεδιαστεί με βασικό προαπαιτούμενο, την άνεση αναβάτη και συνεπιβάτη μέσω μιας νέας σέλας ύψους 800 χιλιοστών από το έδαφος και ειδικά σχεδιασμένης για τον σκοπό αυτό εργονομίας. Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 38 λίτρων κάτω από την σέλα, που θα χωρά ένα full-face κράνος και μια ποικιλία άλλων αντικειμένων. Η εμπρός ποδιά εξοπλίζεται με γάντζο για αποσκευές, αλλά και ντουλαπάκι με παροχή ρεύματος USB.





Τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου θα είναι τεχνολογίας LED, ενώ όπως είναι αναμενόμενο για την εποχή, το HD300i θα φέρει σύστημα ABS στα δύο του δισκόφρενα, διαμέτρου 287 και 260 χιλιοστών αντίστοιχα. Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για τοποθέτηση top box πίσω, που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τους διαθέσιμους χώρους του μοντέλου.

Το νέο HD300i θα κάνει φυσικά εμφάνιση στο Μιλάνο, τις επόμενες ημέρες, ενώ βάσει όσων έγιναν ήδη γνωστά, το ντεμπούτο του θα γίνει κατά την άνοιξη.