net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η 4κύλινδρη Kawasaki Z900

Η 4κύλινδρη Kawasaki Z900

Η 4κύλινδρη Kawasaki Z900

Kawasaki naked Z900

Η εταιρεία 100% 2-Roues (CPC2R) αποφάσισε να παρέμβει με το δικό της τρόπο στο μοντέλο του Z900, επιλέγοντας τα καλύτερα εξαρτήματα από τον κατάλογο της Kawasaki και χρωματικές αποχρώσεις που αναδεικνύουν τη μοτοσυκλέτα.

 
Η γυμνή σειρά Kawasaki Ζ πάντα ήταν από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις στην κατηγορία των γυμνών σπορ μοτοσυκλετών. Τα πιο δυνατά της σημεία βρίσκονται στην αισθητική της εμφάνιση και την επίδοση, που κατάφερε να πετύχει από τον 4κύλινδρο κινητήρα της για τον οποίο η Kawasaki είναι πάντα περήφανη.
 
Το Z900 έχει προταθεί, ξεκινώντας από φέτος, σαν την εξέλιξη της προηγούμενης έκδοσης 800, και συνοψίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των γυμνών σπορ μοτοσυκλετών Akashi House.

Η μεταμόρφωση ξεκινά, προφανώς, από τα καλύμματα ρεζερβουάρ καυσίμου, τους μοχλούς των φρένων και συμπλέκτη, το κάλυμμα κινητήρα και τη πλήρη εξάτμιση Akrapovic Edition Z900 με προστατευτικό κάλυμμα άνθρακα. Επιπλέον, στις αλλαγές προστίθενται το προστατευτικό πλέγμα για το ψυγείο και οι καθρέφτες στην άκρη των χειρολαβών.
 
Οι τελευταίες πινελιές αφορούν την εμφάνιση του Z900. Τμήματα της κατασκευής έχουν απόχρωση λευκή (μαργαριταριού) και τα διακοσμητικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας είναι βαμμένα σε χρώμα «Lime». Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες του μοντέλου στο ίδιο χρώμα.  Το αποτέλεσμα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις γραμμές του επιτυχημένου Z900 και επιτείνει τον επιθετικό χαρακτήρα αυτή της γυμνής σπορ μοτοσυκλέτας.
 
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ