net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύο από τα σχέδια που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση από την Honda.

Δύο από τα σχέδια που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση από την Honda.

Το νέο Honda CB500X;

Η Honda κατέθεσε πατέντες προς κατοχύρωση σε σχέση με μια νέα μεσαία μοτοσυκλέτα βασισμένη στο CX-02 Concept, που είχε παρουσιάσει νωρίτερα μέσα στο έτος.

 
Η Honda, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, είχε επιδείξει την CX-02 σαν concept στην έκθεση Auto Expo στο Δελχί της Ινδίας. Φαίνεται τελικά, ωστόσο, ότι το μοντέλο πιθανόν να μην μείνει μόνο στις εκθέσεις, αφού κατατέθηκαν πατέντες που απεικονίζουν μια μοτοσυκλέτα, σε μεγάλο βαθμό όμοια με το CX-02. 


H μοτοσυκλέτα πιθανολογείται, σύμφωνα με Βρετανούς δημοσιογράφους, ότι θα είναι το νέο CB500X για το ερχόμενο έτος. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα σχέδια τα οποία κατέθεσε προς κατοχύρωση, η Honda. 

Οι ομοιότητες με το υπάρχον μοντέλο είναι αρκετές, όσον αφορά τον κινητήρα, το πλαίσιο και την εξάτμιση. Ωστόσο, διακρίνουμε αλλαγές σε αισθητικό επίπεδο, όπως στους καθρέφτες, στην πίσω βάση πινακίδας και στον λασπωτήρα. 

Μια ακόμη αναβάθμιση που φαίνεται είναι το ανεστραμμένο εμπρός πηρούνι και οι ακτινικές δαγκάνες φρένων, που διακρίνονται στα σχέδια. 

Περιμένουμε και περισσότερα! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ