net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

'Aκρως 'πολεμικό' look!

Οι πανέμορφοι λαιμοί είναι φτιαγμένοι από τιτάνιο, στο χέρι.

Εξάτμιση GP-Style!

Τι να πει κανείς εδώ... Περιφερειακά κορυφής!

Το ψαλίδι είναι χειροποίητο και μακρύτερο, ενώ και το πίσω φρένο έχει δαγκάνα Brembo.

Μια ακόμα όμορφη πλευρά της μοτοσυκλέτας: Η αλυσίδα και το αλουμινένιο πίσω γρανάζι.

Η τετράδα κατευθείαν από την κόλαση! Μπορείτε να φανταστείτε τον ήχο;

Εντυπωσιακό και άγριο!

Ένα επιβλητικό Kawasaki Z1-R, τροποποιημένο από Ιαπωνικά χέρια, με εντυπωσιακά περιφερειακά και επιβλητική μαύρη βαφή με κόκκινες λεπτομέρειες, που αναβλύζει αγριάδα και «κακία» !

 
Το Kawasaki Z1 ήταν ένα μοντέλο που είχε προκαλέσει πάταγο όταν κυκλοφόρησε: Στην αυγή τότε των τετρακύλινδρων σε μοτοσυκλέτες μαζικής παραγωγής –μιλάμε για την δεκαετία του 70-, η Z1 ήταν η ισχυρότερη μοτοσυκλέτα της εποχής, η οποία άφησε την κληρονομιά της μέχρι και σήμερα. 

Οι Ιάπωνες της AC Sanctuary ωστόσο θέλησαν να δώσουν μια ακόμα πιο επιθετική αλλά και μοναδική νότα σε ένα Z1-R. To αποτέλεσμα είναι το μοντέλο RCM-353, μια Ζ1 τροποποιημένη σε μεγάλο βαθμό και αναμφισβήτητα εντυπωσιακή. 

Ολόκληρη η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο, με τις σκούρες πορτοκαλί λεπτομέρειες στα γραφικά του να δημιουργούν την απαραίτητη αντίθεση. Το εργοστασιακό πλαίσιο έχει δεχθεί ενισχύσεις, ενώ το πίσω ψαλίδι είναι μακρύτερο και χειροποίητο. Όλο το fairing προέρχεται από την Nitro Racing, ενώ η βαφή έχει γίνει από την YF Design. 

Στα περιφερειακά το RCM-353 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθώς φέρει αναρτήσεις Ohlins εμπρός και πίσω, ενώ οι ζάντες προέρχονται από την ΟΖ Racing. Για την εισπνοή και την εκπνοή του κινητήρα φροντίζει μια τερατώδης τετράδα καρμπυρατέρ Mikuni 36 χιλιοστών με χοάνες, ενώ η εξάτμιση είναι χειροποίητη από την Nitro Racing, κατασκευασμένη από τιτάνιο! 

Η αλυσίδα μετάδοσης είναι τοποθετημένη offset και συνεργάζεται με αλουμινένιο πίσω γρανάζι, ενώ στα φρένα ο οίκος δεν δέχθηκε τίποτα λιγότερο από την κορυφή: Δαγκάνες Brembo εμπρός και πίσω! 

Απολαύστε φωτογραφίες αυτής της ομολογουμένως καταπληκτικής δουλειάς. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ