net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ολοφάνερες οι ομοιότητες του νέου μοντέλου με το R1...

Ένα από τα "επίμαχα" εξώφυλλα του Ιαπωνικού τύπου!

Στα χνάρια του R1

Μετά από πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με επικείμενη ανανέωση του μεσαίου supersport της Yamaha, κυκλοφόρησαν ψηφιακά renderings και φωτογραφίες εξωφύλλων από τον Ιαπωνικό τύπο που δείχνουν ότι η καθολική αλλαγή του R6 πιθανότατα είναι θέμα χρόνου.

 
Οι φήμες όλο και δυναμώνουν και καινούργιο υλικό εμφανίζεται στο Internet. Φαίνεται ότι κάτι ετοιμάζουν, τελικά, οι μηχανικοί της Yamaha, καθώς μετά από τις αρχικές πληροφορίες στις οποίες είχαμε αναφερθεί, μια σειρά δημοσιευμάτων στον Ιαπωνικό τύπο αποκαλύπτει την πιθανή μορφή ενός ολοκαίνουργιου R6, το οποίο φαίνεται να είναι εντυπωσιακά όμοιο με την μεγαλύτερη R1, φυσικά φέροντας τον μικρότερο κινητήρα των 600 κυβικών, καθώς και με κάποιες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων. 

Μην έχοντας δεχτεί ουσιαστικά καμία εμφανισιακή ανανέωση από το 2006, το νέο R6 θα ακολουθεί πιστά την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Yamaha που καθιερώθηκε με την έλευση του R1, με μόνο κάποιες μικρής έκτασης διαφορές. 

Με την έκταση των αλλαγών στην εμφάνιση της μοτοσικλέτας, την χρονική απόσταση που μεσολάβησε από την τελευταία παρουσίαση νέου μοντέλου, αλλά και την έκταση των φημών, είναι μάλλον ασφαλές να εκτιμήσουμε ότι το νέο R6 είναι προ των πυλών. Μάλιστα, αναμένουμε και αλλαγές στα μηχανικά μέρη, με τον κινητήρα να πρέπει να προσαρμοστεί στις προδιαγραφές Euro 4 -ωστόσο πιθανολογείται ότι θα είναι κατά τι ισχυρότερος από το απερχόμενο μοντέλο- ενώ είναι πολύ πιθανόν να συναντήσουμε και εδώ, τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία φέρει το R1.  

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ