net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

City Tour, με τον πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο, καβάλα στο νέο Supra-X Helmin της Honda. Ο διάδοχος του Innova έφτασε και σας περιμένει.

Όμορφο, σύγχρονο design, η κλασική ποιότητα Honda, μεγάλο ρεζερβουάρ, μικρή κατανάλωση. Και ευρωπαϊκά ελαστικά παρακαλώ!

Ένα ακόμη κάστρο των scooter έπεσε με το HelmIn. Στον αποθηκευτικό χώρο των 19 λίτρων θα χωρέσετε εύκολα το full-face κράνος σας!

Λιτά, αλλά πανέμορφα τα όργανα. Κοντέρ, ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου, δείκτης βενζίνης. Οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες, και το λογότυπο της Honda.

Υπέροχες μαύρες ματ λεπτομέρειες, όπως στο φινίρισμα του ψεκαστού, αερόψυκτου κινητήρα που αποδίδει 9,25 PS.

Το είδαμε πρώτα στα scooter, τώρα και στο Supra-X HelmIn. Έλασμα ασφαλείας που κλείνει τον κεντρικό διακόπτη, και ανοίγει με το πίσω μέρος του κλειδιού.

Έφτασε το Honda Supra-X 125 HelmIn

Το Honda Supra-X 125 Helmin έφτασε στην Ελλάδα, με όλες τις αρετές του προκατόχου Innova, και αρκετά ακόμα δυνατά χαρτιά στα μανίκια του. Full face κάτω από τη σέλα, ευρωπαϊκά ελαστικά, ρεζερβουάρ 5,6 λίτρων, κ.α.

 
Το νέο Supra-X 125 Helmin κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Honda στην Ινδονησία P.T. Astra Honda Motor.

Οι περγαμηνές του μιλάνε για ένα αξιόπιστο παπί με χαμηλό κόστος συντήρησης. Διαθέτει αερόψυκτο και ψεκαστό 2βάλβιδο κινητήρα 125 κ.εκ., με ιπποδύναμη 9,25 PS / 7.500 σαλ. (9,123 Hp). Φοράει δισκόφρενα NISSIN στον εμπρός και πίσω τροχό, με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα στάνταρ της κατηγορίας, στα 5,6 λίτρα, για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Δείτε και την ιδιαιτέρως φαρδιά και άνετη σέλα. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε διαστάσεις θα βολευτούν πάνω της.

Unique sales point, που θα έλεγαν και οι διαφημιστές, για το Supra-X 125 Helmin απέναντι σε όλα τα άλλα παπιά της αγοράς, η δυνατότητα αποθήκευσης κράνους full face στον χώρο των 19,5(!) λίτρων που φιλοξενείται κάτω από τη σέλα των επιβατών. Και όχι, δεν είναι marketing τρικ της Honda. Το δοκιμάσαμε, και όντως χωράει Full Face!

Στην ελληνική αγορά το Supra-X 125 Helmin είναι άμεσα διαθέσιμο σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς (Superior red - κόκκινο και Glorious Blue - μπλε) μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda Moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στα 2.390 ευρώ.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ