net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δυναμικό σχεδίαση, 27,6 ίππους και μόλις 148 γεμάτα κιλά βάρος προτάσσει το νέο μικρό Z250SL.

Ψηλότερο τιμόνι μπάρα για το μικρό Ζ που δημιουργεί μια πιο άνετη θέση για καθημερινή μετακίνηση.

Πορτοκαλί φωτισμός για την LCD έναντι του λευκού για το Ninja 250SL, πάνω στο οποίο βασίζεται το μικρό Ζ.

Δυναμική η σχεδίαση του προβολέα.

Το πλαίσιο χωροδικτύωμα προσθέτει πόντους στη σχεδίαση της μικρής μοτοσικλέτας.

Τα πλαϊνά πλαστικά ακολουθούν τη σχεδιαστική ταυτότητα της σειράς Ζ.

Στα 785 χλστ. το ύψος της σέλας.

Σε έκδοση με και χωρίς ABS το Z250SL.

Και σε μαύρο χρώμα.

EICMA 2014: Kawasaki Z250SL

Μαζί με το Ninja 250SL η Kawasaki παρουσίασε και τη γυμνή έκδοση της μικρής μονοκύλινδρης μοτοσικλέτας με διαφορές στην εργονομία για μεγαλύτερη χρηστικότητα στην καθημερινή μετακίνηση.

 
Από εκεί που δεν είχε κανένα γυμνό εκπρόσωπο στις μικρές γυμνές μοτοσικλέτες η Kawasaki απέκτησε δύο με το Z250SL να τοποθετείται κάτω από το εν σειρά δικύλινδρο Ζ300 και να αποτελεί την πιο προσιτή λύση μεταξύ των δύο.

Η μικρή μονοκύλινδρη μοτοσικλέτα βασίζεται στο επίσης ολοκαίνουριο Ninja 250SL και από αυτό δανείζεται τα πάντα εκτός φυσικά από το φέρινγκ και τα χαμηλά κλιπόν. Η σχεδίαση του Z250SL ακολουθεί τις γραμμές των μεγαλύτερων γυμνών μοντέλων της Kawasaki, όσον αφορά τα πλαϊνά πλαστικά και την αιχμηρή ουρά, αν και η διαφορετική σχεδίαση του προβολέα και των πλαστικών του δίνει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Παράλληλα τα κλιπόν του Ninja 250SL έχουν αντικατασταθεί από μπάρα που έχει τοποθετηθεί ψηλότερα δημιουργώντας έτσι μια πιο άνετη θέση για καθημερινή μετακίνηση. 

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας με τις τέσσερις βαλβίδες και τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής αποδίδει και σε αυτή την περίπτωση 27,6 ίππους και 2,3 Kgm ροπής στις 9.700 και 8.200 σ.α.λ. αντίστοιχα και συνδυάζεται με το ίδιο εξατάχυτο κιβώτιο, χωρίς αλλαγές στην κλιμάκωσή του. Το βάρος έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο και ανέρχεται στα 148 γεμάτα κιλά ή 150 στην έκδοση με το ABS. Σε μαύρο ή πράσινο χρώμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας: 4T, 1K, Υ/Ψ, 4β 
Κυβισμός (κ.εκ.): 249
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 27,6/9.700
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 2,3/8.200
Βάρος (kg, γεμάτο): 148

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ