Αριστερά ο κ. Αλαμάνος και δεξιά ο κ. Καμπράνης που παρέδωσε το Keeway Vieste 125.

Αριστερά ο κ. Αλαμάνος και δεξιά ο κ. Καμπράνης που παρέδωσε το Keeway Vieste 125.

Best Moto: To Keeway Vieste 125 παραδόθηκε στον νικητή

Ένα από τα μεγάλα δώρα του Best Moto, το Keeway Vieste 125, παραδόθηκε στον τυχερό νικητή.

Ο θεσμός του Best Moto χαρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά χαμόγελα στους Έλληνες αναβάτες, που αναδεικνύουν με την ψήφο τους, τα καλύτερα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter. 3 ολοκαίνουργια δίκυκλα έφτασαν στα χέρια των τυχερών νικητών και ένα εξ αυτών, το Keeway Vieste 125, παραδόθηκε πριν λίγη ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




Βρεθήκαμε στο κατάστημα της Motoway Γ. Καμπράνης Α.Ε. στον Αλιμο, όπου ο κ. Κώστας Καμπράνης παρέδωσε τα κλειδιά του λευκού Vieste στον κ. Αγγελο Αλαμάνο, ο οποίος θα κάνει πλέον τις καθημερινές μετακινήσεις του με άνεση, στιλ και οικονομία. Να θυμίσουμε ότι το Keeway Vieste 125 εξοπλίζεται με σύστημα ανάφλεξης keyless, με έναν ασύρματο πομπό να αντικαθιστά το κλειδί και έναν ηλεκτρονικό κεντρικό διακόπτη, από τον οποίο ο αναβάτης ελέγχει όλα τα συστήματα του scooter. Κάτω από την σέλα, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για μεταφορά ενός jet  κράνους και διαφόρων αντικειμένων, ενώ στην ποδιά του μοντέλου βρίσκεται ένα ντουλαπάκι με παροχή ρεύματος USB.



Ο πίνακας οργάνων του μοντέλου συνδυάζει αναλογικού τύπου ενδείξεις στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, με μια μεγάλη LCD οθόνη 4,3 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένδειξη στάθμης μπαταρίας και θερμοκρασία περιβάλλοντος. Ο κινητήρας των 125 κυβικών είναι αερόψυκτος, αποδίδοντας 10,6 ίππους στις 8.000 στροφές και 0,9 kgm ροπής στις 6.000 στροφές. Στην ανάρτηση, στο Vieste 125 συναντάμε πιρούνι διαμέτρου 33 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ το σύστημα φρένων αποτελείται από 2 δίσκους 240 και 215 χιλιοστών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με συνδυασμένη πέδηση CBS.



Ευχόμαστε στον κ. Αλαμάνο, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή των Keeway Vieste 125 και 300.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »