Best Moto 2021: Οι πρώτες δηλώσεις των μεγάλων νικητών

Οι 3 υπερτυχεροί που κέρδισαν από μία μοτοσυκλέτα έχουν ήδη μάθει τα φανταστικά νέα και μίλησαν μαζί μας! Δείτε τι δήλωσαν, μετά τον μεγάλο διαγωνισμό…

Ο διαγωνισμός Best Moto 2021 ολοκληρώθηκε επιτυχώς και για το 2021 και ήδη, 3 άνθρωποι από την Ελλάδα ξεκίνησαν την ημέρα τους πολύ πιο ευτυχισμένοι. Και αυτό καθώς κέρδισαν τα 3 μεγαλύτερα δώρα του διαγωνισμού μας: Ένα Daytona T310, ένα Keeway Vieste και ένα Honda Super Cub C125, τα οποία θα είναι 100% δικά τους, για πάντα.
 
Ενημερώσαμε τους 3 νικητές για την νίκη τους και, όπως είναι φυσικό, κανείς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και τον ενθουσιασμό του για την τύχη τους! Δείτε τι μας δήλωσαν, μόλις τους ανακοινώσαμε τα χαρμόσυνα νέα:
 
Βασίλης Βασιλείου, Daytona T310: «Έχω χάσει τα λόγια μου. Η μοτοσυκλέτα ήταν ότι χρειαζόμουν αυτή την εποχή! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κερδίσω… Τώρα ήρθε η στιγμή να ανανεωθώ!»


 
Αγγελος Αλαμάνος, Keeway Vieste: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω, ότι συνέβη! Δεν το περίμενα να είμαι ανάμεσα στους τυχερούς… Είμαι πολύ χαρούμενος, να είστε καλά!»


 
Ιωάννης Παπγής, Honda Super Cub C125: «Με πιάσατε εξαπίνης. Στην αρχή δίσταξα να το πιστέψω, όμως ήταν αλήθεια. Είμαι κατενθουσιασμένος. Το Moto Τρίτη είναι ένα περιοδικό που αγοράζω χρόνια, είναι σαν να παίρνω μια ηθική ανταμοιβή. Πάνω που έψαχνα να αγοράσω, το δώρο σας μου ήρθε ουρανοκατέβατο! Σας ευχαριστώ πολύ».


 
Ευχόμαστε στον Βασίλη, τον Αγγελο και τον Ιωάννη, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!