Θα είναι έτσι το νέο Honda CB350 Scrambler;

Honda: Φέρνει scrambler στα 350 κυβικά;

Θα μπει στην κατηγορία των μικρομεσαίων κυβικών με νέο scrambler μοντέλο η Honda, συνδυάζοντας δύο τάσεις της εποχής; Δείτε τι λένε φήμες από το εξωτερικό…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda παρουσίασε πριν 2 μήνες (30 Σεπτεμβρίου) το νέο H΄Ness 350, αποκλειστικά για την αγορά της  Ινδίας, με στόχο να ανταγωνιστεί δυνατά τις προτάσεις της Royal Enfield και να δεσμεύσει μερίδιο αγοράς. Φαίνεται πως η εταιρεία… πήρε φόρα και κάνει σκέψεις για επέκταση και εκτός Ινδίας, προσφέροντας ένα scrambler και ένα café racer μοντέλο μικρομεσαίου κυβισμού και στις άλλες αγορές.
 
Οι πληροφορίες έρχονται τόσο από ινδικές όσο και ιαπωνικές πηγές και λένε το εξής: Η Honda δουλεύει πάνω σε δύο νέα μοντέλα CB350, από τα οποία το ένα θα έχει μορφή scrambler και το άλλο café racer. Μάλιστα, οι γραφίστες του Young Machine δημιούργησαν μια ψηφιακή απεικόνιση του αναμενόμενου CB350 Scrambler, δίνοντας την δική τους εκδοχή για το μοντέλο.
 
Δύο τέτοια μοντέλα θα φτιάχνονται φυσικά υπό την μορφή της «πλατφόρμας», όπου η βασική μοτοσυκλέτα θα είναι ίδια, με λεπτομέρειες μόνο να αλλάζουν μεταξύ τους, κάτι που επιταχύνει την ανάπτυξη και μειώνει το κόσμος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο εξωτερικό, το νέο Honda CB350 θα κάνει ντεμπούτο στην Ιαπωνία εντός του Ιανουαρίου, ενώ το καλοκαίρι θα έρθει και η Scrambler εκδοχή του.
 
Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται (ακόμα) είναι αν οι νέες αυτές μοτοσυκλέτες, θα έρθουν και στην Ευρώπη, η οποία έχει αναδειχθεί ως «Γη της Επαγγελίας» για τις μοτοσυκλέτες τα τελευταία έτη σπάζοντας το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο. Πως σας φαίνεται;

(Πηγές: Young Machine, RideApart, Gaadi Waadi)