Νέο τεύχος Moto Τρίτη – Κυκλοφορεί στα περίπτερα

Με 6 δοκιμές νέων μοντέλων, δοκιμές εξοπλισμού αναβάτη και όλες τις τελευταίες ειδήσεις, το νέο τεύχος Moto Τρίτη σας περιμένει στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ. Δείτε τι θα διαβάσετε…

Ακριβώς στην αυγή του Δεκεμβρίου αλλά και του χειμώνα, το νέο τεύχος Moto Τρίτη είναι έτοιμο να καλωσορίσει τον τελευταίο μήνα του 2020, με το νέο τεύχος. Από αύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, το νέο τεύχος κυκλοφορεί στα περίπτερα, ως συνήθως μόλις με 1,95 ευρώ.
 
Σελίδες γεμάτες δοκιμές, ειδήσεις, παρουσιάσεις και όχι μόνο, μαζί με τους πληρέστερους και ακριβέστερους τιμοκατάλογους της αγοράς και μεγάλο οδηγό αγοράς για προϊόντα και υπηρεσίες. Γιατί το ραντεβού της Τρίτης, δεν το χάνεις με τίποτα!
 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί:
  • Παρουσιάσεις νέων μοντέλων 2021: Πάνω από 15 μοντέλα σε αναλυτικές παρουσιάσεις, που αναμένονται για την νέα χρονιά, μαζί με όλιες τις φήμες και τα σενάρια που αναμένουν επιβεβαίωση! Αυτές είναι οι μοτοσυκλέτες του μέλλοντος.
  • Δοκιμάζουμε – Yamaha Tenere 700 Rally: Η Yamaha βάφει το Tenere 700 στα χρώματα του Dakar και του προσφέρει εξοπλιστικό boost, δημιουργώντας μια μοτοσυκλέτα με έντονη γεύση περιπέτειας και αγώνων. Την δοκιμάζουμε και αποκαλύπτουμε πως συμπεριφέρεται στην πράξη.
  • Οδηγούμε – Νέα KTM και Husqvarna Off-Road 2021: Ερχόμαστε σε πρώτη επαφή στην Ζήρεια της Κορνιθίας, με τις νέες μοτοσυκλέτες χώματος από τους «γίγαντες» του είδους KTM και Husqvarna. Τι αλλάζει για το 2021 στα μοντέλα;
  • Δοκιμάζουμε - Husqvarna Svartpilen 401: Το «μαύρο βέλος» έρχεται και σε μικρότερη εκδοχή, προσφέροντας τον γνήσιο scrambler χαρακτήρα του στις καθημερινές διαδρομές. Το δοκιμάζουμε και αναφέρουμε…
  • Δοκιμάζουμε – ESF S-4: Το νέο scooter από την ESF μπορεί να φορέσει 2 μπαταρίες και να ανεβάσει δραματικά την αυτονομία του! Πόσο καλό είναι  στην απαιτητική καθημερινότητα; Διαβάστε στις σελίδες μας…
  • Δοκιμάζουμε – Voge 300DS: Η γκάμα της περιπέτειας από την Voge διευρύνεται, με το μοντέλο των 300 κυβικών. Το οδηγούμε σε όλες τις συνθήκες και μοιραζόμαστε μαζί σας τα πάντα.
  • Δοκιμάζουμε – Daytona G155: Πως είναι να αποκτάς μια πραγματική μοτοσυκλέτα, σε τιμή… παπιού; Το G155 της Daytona επιχειρεί μια τολμηρή διείσδυση στην αγορά και εμείς το δοκιμάζουμε μαθαίνοντας το πώς αποδίδει στην πράξη.
  • Δοκιμές εξοπλισμού: 1 νέο κράνος, 4 μπουφάν και 2 ζευγάρια γάντια περνούν από τα εξονυχιστικά μας τεστ και δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες, εξετάζοντας πόσο καλά αποδίδουν σε αυτά που υπόσχονται.
Όλα αυτά μαζί με πολλά ακόμα, μόνο στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί από αύριο 1η Δεκεμβρίου στα περίπτερα με μόνο 1,95 ευρώ. Μην το χάσετε!