O Johann Zarco

Zarco: Επιτέλους και επίσημα στην Avintia Ducati

Επιβεβαίωση πριν λίγα λεπτά: Ο Γάλλος θα τρέχει στην Avintia Ducati από του χρόνου, στην θέση του αποχωρήσαντος Karel Abraham. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγα λεπτά, ο κύβος ερρίφθη και επισήμως: Ο Johann Zarco θα τρέχει στην Avintia Ducati του χρόνου, με συμβόλαιο διαρκείας 1 έτους απευθείας με το εργοστάσιο της Ιταλική εταιρείας.

Πρόκειται για μία αναμενόμενη εξέλιξη που φημολογείτο… ποικιλοτρόπως, εδώ και μήνες, από την στιγμή που ο Johann Zarco έμεινε εντελώς ελεύθερος από την KTM και αγωνίστηκε για την LCR Honda. Έχει μάλιστα την… φάση της σαν υπόθεση, όπως θα λέγαμε και στην καθομιλουμένη, αφού οι διαψεύσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μέχρι την σημερινή επιβεβαίωση χωρίς να αποκαλύπτεται τίποτα. Να λοιπόν που δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, τελικά.

Φυσικά το νέο συνοδεύθηκε από τις καθιερωμένες δηλώσεις εκατέρωθεν, τόσο από τον Γάλλο όσο και από την νέα του ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι μετά από μια πολυτάραχη χρονιά, ο Zarco θα βρει ξανά την φόρμα του και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, που τον είχαν δει ακόμα και στο βάθρο.