• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Yamaha MT-03: Με ανεστραμμένο πιρούνι και 42 ίππους

Yamaha MT-03: Με ανεστραμμένο πιρούνι και 42 ίππους

Με ισχυρό κινητήρα 321κ.εκ., σπορ συμπεριφορά και επιθετική ΜΤ σχεδίαση, το μικρομεσαίο naked της Yamaha αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουν επιλογές στην κατηγορία του.

Δικύλινδρο μοτέρ με μεγάλη ισχύ και μικρή κατανάλωση


Ο εν σειρά δικύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας των 321 κυβικών του MT-03 είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους της κατηγορίας αφού διαθέτει ελαφριά, θερμοανθεκτικά, σφυρήλατα έμβολα με χαμηλό βάρος για βελτιωμένη απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού και ελαχιστοποίηση των κραδασμών. Οι κύλινδροι είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο με επίστρωση DiASil για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας και μειωμένες απώλειες ισχύος. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι 42 ίπποι στις 10.750 σ.α.λ. και 3 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 9.000 σ.α.λ. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό, συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ η μέση τιμή κατανάλωσης περιορίζεται στα 4 λ./100χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεστραμμένο πιρούνι για βελτιωμένη σπορ συμπεριφορά


Μια σημαντική αλλαγή αποτελεί το νέο πιρούνι του MT-03, το οποίο είναι πλέον ανεστραμμένο, διαμέτρου 37 χιλιοστών, για βελτίωση τόσο της οδηγικής συμπεριφοράς όσο και της επιθετικής εμφάνισης του μοντέλου. Το πίσω αμορτισέρ εξοπλίστηκε με σκληρότερο ελατήριο και απέκτησε νέες ρυθμίσεις προφόρτισης και απόσβεσης. Στον τομέα των φρένων συναντάμε πλευστό δίσκο 298 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και δίσκο 220 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω. Το δικάναλο ABS δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει. Οι αλουμινένιοι τροχοί 17 ιντσών φορούν ελαστικά διαστάσεων 110/70-17 και 140/70-14 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Πιο επιθετική σχεδίαση με δυναμική εμπρός όψη


Το MT-03 έχει νέα, πιο δυναμική και «εμπροσθοβαρή» σχεδίαση, όπως χαρακτηριστικά την αναφέρει η Yamaha. Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας είναι νέα και έλκει το βλέμμα του αναβάτη στο εμπρός μέρος. Το κάλυμμα του ρεζερβουάρ είναι νέο, όπως και οι εμπρός αεραγωγοί και τα νέα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED με μονό προβολέα και διπλά φώτα θέσης. Το ρεζερβουάρ του μοντέλου είναι νέο, πλατύτερο από το προηγούμενο και η θέση οδήγησης είναι αναθεωρημένη με το τιμόνι ψηλότερα, για την αύξηση της παρεχόμενης άνεσης στον αναβάτη. Νέα είναι και τα LCD όργανα του μοντέλου.

Η τιμή του Yamaha MT-03 είναι στα 5.590 ευρώ

Δικύλινδρος κινητήρας με επίστρωση Diasil
Βγάζει 42 άλογα αλλά καίει ελάχιστα
Ελαφρύ πλαίσιο και ανεστραμμένο πιρούνι  για σπορ οδήγηση
Δυναμική ΜΤ σχεδίαση με full LED φωτισμό
Είναι αρκετοί οι 42 ίπποι για να διασκεδάσεις με ένα naked;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »