• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Tourmax: Ιαπωνικά ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Tourmax: Ιαπωνικά ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Αν θες να χαρίσεις αξιοπιστία στη μοτοσυκλέτα σου, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά της Ιαπωνικής Tourmax.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Τα προϊόντα της Tourmax καλύπτουν τα περισσότερα μέρη της μοτοσυκλέτας, από ηλεκτρικά και μηχανικά ανταλλακτικά όπως για παράδειγμα ανορθωτές, πολλαπλασιαστές, ηλεκτρονικές, πηνιοφόρους, ρελέ μίζας και TPS, μέχρι ανταλλακτικά που αφορούν τον κινητήρα, το καύσιμο, τη μετάδοση και τον συμπλέκτη όπως, αντλίες βενζίνης, κιτ επισκευής καρμπυρατέρ και ρουμπινέτου, ρουλεμάν, σετ για τις τρόμπες φρένου - συμπλέκτη, τσιμούχες πιρουνιού και πολλά άλλα. Όλα τα προϊόντα της Tourmax κατασκευάζονται στην Ιαπωνία για περισσότερα από 25 χρόνια βάσει αυστηρών προδιαγραφών με στόχο την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Όχι μόνο καλύπτουν, αλλά ξεπερνούν τα στάνταρ των εργοστασιακών εξαρτημάτων  αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης.

Με στόχο την διανομή μόνο ποιοτικών προϊόντων η εταιρεία Dimitriou Motoparts μετά από συνεργασία για περισσότερα από 20 χρόνια συνεχίζει ως αντιπρόσωπος της Tourmax. Μάλιστα φροντίζει να διατηρεί μεγάλο στοκ ετοιμοπαράδοτων προϊόντων με στόχο την άμεση κάλυψη των πελατών λιανικής και χονδρικής με αποστολές πανελλαδικά. Όλα μπορείτε να τα βρείτε και μέσα από το ανανεωμένο και πλήρως ενημερωμένο site. Η αναζήτηση είναι πανεύκολη χάρη στα φίλτρα που σας επιτρέπουν να ψάξετε για προϊόντα μόνο για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Η συνεχής προσπάθεια για επάρκεια και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, καθιστούν σήμερα τη Dimitriou Motoparts ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για περισσότερες πληροφορίες:
Οδυσσέως 30, Θεσσαλονίκη, 54629
Τηλ.: 2310 535361
[email protected]
http://motopart.com.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα  - Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα: