net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μέχρι το 2018 θα αγωνίζεται ο Toni Bou για την HRC.

Toni Bou-HRC: Μαζί έως το 2018

Για άλλα τέσσερα χρόνια, μέχρι το τέλος του 2018, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Honda Racing Corporation ο Ισπανός παγκόσμιος πολυπρωταθλητής στο Trial, Toni Bou.

 
Ο Toni Bou είναι ο άνθρωπος που κυριαρχεί στο Trial τα τελευταία χρόνια έχοντας κατακτήσει επτά σερί παγκόσμια πρωταθλήματα στο Outdoor Trial και άλλα οχτώ σερί στο Indoor. Ο 28χρονος Ισπανός βρίσκεται στην ομάδα της Repsol Honda ήδη οχτώ χρόνια και σύμφωνα με την ανακοίνωση της HRC τα 8 θα γίνουν 12, μέχρι δηλαδή να λήξει το νέο του συμβόλαιο. Αν μη τι άλλο, η ανανέωση του συμβολαίου του Bou, δείχνει την πίστη που έχει η ιαπωνική εταιρία στις… απίστευτες ικανότητές του Ισπανού ο οποίος προηγείται και φέτος στην κατάταξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος, όπως και η Montesa (Honda) στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

«Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος. Δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να ελπίζουμε φέτος σε κάτι καλύτερο από την ενσωμάτωση της ομάδας στη δομή της HRC. Ξεκινήσαμε να συζητάμε την ανανέωσή μου και φτάσαμε σε συμφωνία σχεδόν αμέσως…Η ομάδα και η μοτοσικλέτα λειτουργούν πολύ καλά μαζί. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Οπότε το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να μάχομαι για την ομάδα και για περισσότερες επιτυχίες γιατί θέλω πραγματικά να κερδίσω για αυτούς αλλά και για τον κόσμο.», δήλωσε ο Bou.

Από τη μεριά της HRC, την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη εξέφρασε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρίας, Shuhei Nakamoto: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανανεώσαμε τη σχέση μας με τον Toni. Έχει δείξει επανειλημμένως ότι είναι άπιαστος στον κόσμο του Trial και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχίσει για πολλά χρόνια! Του ευχόμαστε καλή τύχη αυτή τη σεζόν και είμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στην οικογένεια της Honda για άλλα τέσσερα χρόνια.»

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ