To πιο οικονομικό commuter: Honda SH 150

To πιο οικονομικό commuter: Honda SH 150

To πιο οικονομικό commuter: Honda SH 150

Είναι Honda, είναι ανανεωμένο, είναι όμορφο και χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία που συγκεντρώνει, έχει όλα τα φόντα για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής της οικονομίας!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Όλες οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται από ένα scooter για να χαρακτηριστεί οικονομικό, φαίνεται ότι αναγνωρίστηκαν πάνω στο νέο SH της Honda, το οποίο συγκέντρωσε 6.789 ψήφους. Το SH 150i αποτελεί ένα πολυαγαπημένο scooter με αρκετές πωλήσεις στην κατηγορία του. Η Honda προχώρησε στην ανανέωση του με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερες δόσεις πολυχρηστικότητας στην καθημερινότητα των αναβατών. Έτσι έχουμε νέα μοντέρνα και κομψή σχεδίαση και επανασχεδιασμένο πλαίσιο το οποίο φέρνει πάνω από 50% μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης. Παράλληλα με το νέο κινητήρα πετυχαίνει μεγαλύτερη οικονομία ενώ περνάει και στην Euro 5 εποχή. Ο πλήρης εκσυγχρονισμός επετεύχθη με ένα πλούσιο εξοπλισμού που περιλαμβάνει νέα LCD οθόνη και προσθήκη Honda Selectable Torque Control (HSTC) για πιο ασφαλή οδήγηση. Ο νέος 4-βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας έχει χωρητικότητα 159,6 κυβικών εκατοστών και φέρει την ονομασία eSP+ (enhanced Smart Power), κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερες επιδόσεις και περισσότερη οικονομία σε σχέση με τον 2-βάλβιδο που αντικαθιστά. Το νέο μοτέρ του SH 150 αποδίδει 16,2 ίππους και 1,44 kgm ροπής στις 8.500 και 6.500 στροφές αντίστοιχα, με έμφαση στην μεγαλύτερη ισχύ μεταξύ 4.000 και 10.000 σ.α.λ. Φυσικά ο νέος κινητήρας είναι καθαρότερος και κατά συνέπεια συμβατός με τις προδιαγραφές Euro5, ενώ οι λιγοστές ανάγκες του σε καύσιμο το ανάγουν σε πρωταθλητή οικονομίας αφού η μέση κατανάλωση ανέρχεται στα 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα! Πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια για οικονομία είναι το σύστημα start-stop, το οποίο μπορεί να απ-ενεργοποιηθεί από ένα διακόπτη στο δεξί μέρος του τιμονιού.



* Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων, μοτοσυκλετών, commuter και ηλεκτρικών της χρονιάς, συμμετείχαν  μόνο τα μοντέλα που ήρθαν στην Ελλάδα το 2020.