• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test κλειδαριά Abus Victory 39: Με ενσωματωμένο καλώδιο υπενθύμισης

Η Abus αλλάζει τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα για τις κλειδαριές δισκοφρένου με το επαναστατικό Victory 39 που έχει ενσωματωμένο καλώδιο υπενθύμισης.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Δεν θα ξεχάσεις ποτέ ξανά την κλειδαριά στο δισκόφρενο

Με μια ματιά
  • Πείρος 12 χιλιοστών
  • Ενσωματωμένο καλώδιο υπενθύμισης
  • Στρογγυλό σχήμα που κάνει δύσκολη την παραβίαση
Στους περισσότερους από εμάς που χρησιμοποιούμε κλειδαριές δισκοφρένου θα έχει τύχει να ξεχάσουμε την ύπαρξη της πάνω στη βιασύνη μας να ξεκινήσουμε. Το αποτέλεσμα είναι το βίαιο σταμάτημα του τροχού, μόλις η κλειδαριά βρει στο πιρούνι και πολύ πιθανό αυτό να οδηγήσει σε πτώση, καθώς ο αναβάτης δεν είναι προετοιμασμένος . Έτσι, από το πουθενά μπορεί να προκύψει μια ακριβή επισκευή. Το πρόβλημα αυτό διορθώνεται με ένα καλώδιο υπενθύμισης το οποίο όμως συνήθως πωλείται χωριστά. Τη λύση έρχεται να δώσει η Γερμανική Abus με το νέο λουκέτο δισκοφρένου Victory 39, που διαθέτει ενσωματωμένο καλώδιο υπενθύμισης. Το προμηθευτήκαμε από την Bike Alert Hellas, που είναι επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων της Abus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στρογγυλό σχήμα που κάνει δύσκολη την παραβίαση

Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή εξαιτίας των μικρών διαστάσεων, που σου επιτρέπουν να τις έχεις πάντα μαζί σου. Η Victory 39 δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς χωράει στη χούφτα σου. Το σφηνοειδές σχήμα κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την προσπάθεια παραβίασης με εργαλεία κοπής, ενώ ο πείρος έχει διάμετρο 12 χιλιοστά. Η κλειδαριά προστατεύεται από μεταλλικό «πορτάκι» που δεν αφήνει σκόνη και χώματα να περάσουν στο εσωτερικό για απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δυο κλειδιά.

Ενσωματωμένο καλώδιο υπενθύμισης

Περιμετρικά της κλειδαριάς υπάρχει ελαστικός δακτύλιος που προσφέρει πολύ καλό κράτημα και κάνει εύκολη τη χρήση. Το χαρακτηριστικό βέβαια που κάνει τη Victory 39 να ξεχωρίζει είναι φυσικά το ενσωματωμένο καλώδιο υπενθύμισης μήκους 85 εκατοστών με reminder σε κόκκινο χρώμα. Ασφαλίζεις την κλειδαριά και φέρνεις το reminder στο τιμόνι, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις έχοντας ξεχάσει την κλειδαριά. Θα θέλαμε στη συσκευασία να υπήρχε και μια θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς, όπως συναντάμε σε άλλες προτάσεις της αγοράς. Η Abus Victory 39 έχει βαθμονομηθεί με Security Level 10.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BIKE ALERT HELLAS Α.Ε
Βεΐκου 23-25,
11742, Αθήνα ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες