LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ας αρχίσει η τελική μάχη! Με νίκη Lorenzo στη Valencia, αρκεί μια τέταρτη θέση στο Marquez για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ταχύτερος στα πρώτα δοκιμαστικά ο Marquez

Στα πρώτα δοκιμαστικά στο τελευταίο GP της Valencia, στον αγώνα όπου θα αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2013 για το MotoGP, ταχύτερο γύρο σημείωσε ο Marc Marquez.

 
Ελάχιστα ταχύτερος του Lorenzo, κατά 0.018 δευτερόλεπτα, αλλά παρόλα αυτά την πρωτιά την καπάρωσε ο rookie, στη στεγνή και ηλιόλουστη πίστα της Valencia. Τρίτος ήταν ο Dani Pedrosa, και αυτός πολύ κοντά στον Marquez, με διαφορά μόλις 0.024 δευτερολέπτων! Οι τρεις πρώτοι έδειξαν την κλάση τους, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί ο τέταρτος ταχύτερος χρόνος που έγινε από τον… Bradley Smith! Ο αθόρυβος Βρετανός εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά, απειλώντας και τον -συνήθως ταχύτερο- ομόσταυλο του, Cal Crutchlow. Παρόλα αυτά, ο χρόνος του Smith ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από του Marquez, με τον Rossi να μην έπεται, στην 6η θέση, με διαφορά 0,680 δευτερολέπτων από τον επίδοξο πρωταθλητή της Repsol Honda.

Υπενθυμίζουμε πως μία τέταρτη θέση στον αγώνα της Valencia αρκεί για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Marc Marquez, που προηγείται 13 βαθμούς από το δεύτερο Lorenzo.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων χρονομετρημένων.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ