Απογείωση στην ελληνική αγορά δικύκλου με μια θεαματική αύξηση ταξινομήσεων για τον Φεβρουάριο του 2020.

Ταξινομήσεις Φεβρουαρίου 2020: Aλμα 38%!

Δεν νοσεί από τον… κορωνοϊό η ελληνική αγορά δικύκλου, καθώς καταγράφει μια αλματώδη αύξηση ταξινομήσεων της τάξης του 38%! Δείτε περισσότερα.

Η ελληνική αγορά μοτοσυκλετών και δικύκλων συνεχίζει να επιδεικνύει αλματώδη άνοδο τον τελευταίο καιρό, με τις ταξινομήσεις να αυξάνονται διαρκώς. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά: Για τον Φεβρουάριο, οι ταξινομήσεις δικύκλων ανήλθαν στις 2.264. Είναι ένα νούμερο κατά 38% μεγαλύτερο, σε σχέση με αυτό του αντίστοιχου διαστήματος για το 2019!

Παράλληλα, και το πρώτο δίμηνο του έτους σημειώνει μεγάλη αύξηση: Οι ταξινομήσεις που καταγράφηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2020 άγγιξαν τις 4.538, σε σύγκριση με τις 3.401 του ίδιου διμήνου πέρσι. Μιλάμε δηλαδή για μία αύξηση 33,4% στο δίμηνο. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον φαινόμενο που δείχνει, αν μη τι άλλο, σημαντική τόνωση στην αγορά.

Να αναφέρουμε επιγραμματικά, ότι και η αγορά της γειτονικής μας Ιταλίας, μια κατά παράδοση πανίσχυρη αγορά δικύκλου, καλπάζει επίσης αλλά τα νούμερα που σημειώνει δεν είναι τόσο μεγάλα –οι αυξήσεις κυμαίνονται στο 10-12%. Mείνετε συντονισμένοι για τα αναλυτικότερα ρεπορτάζ, με τις εμπορικές επιδόσεις ανά εταιρεία και μοντέλο ανά κατηγορία.