net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tα μοντέλα της Hero θα διατίθενται και στις ΗΠΑ από το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρνοντάς την ένα βήμα πιο κοντά στο σχέδιό της για διεθνή ανάπτυξη.

Τα μοντέλα της Hero στις ΗΠΑ!

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Hero ετοιμάζεται να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της σε διεθνές επίπεδο, ξεκινώντας να διαθέτει τα μοντέλα της αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ινδικού κολοσσού, τα μοντέλα της θα είναι διαθέσιμα από το ερχόμενο καλοκαίρι και στην αγορά των ΗΠΑ. Όπως είναι φυσικό, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της Hero θα είναι η Erik Buell Racing, με την οποία η ινδική εταιρεία συνεργάζεται στενά τον τελευταίο καιρό – διαθέτει, άλλωστε και το 42,9% του μετοχικού της πακέτου. Η Hero, βέβαια, δε σκοπεύει να μείνει εκεί, καθώς θα ετοιμάσει εργοστάσια και γραμμές παραγωγής στις ΗΠΑ. Το πώς θα εξελιχθούν τα σχέδιά της αυτά, βέβαια, εξαρτάται από το πόσο δημοφιλή θα αποδειχθούν τα μοντέλα της στην τοπική αγορά.

Η Hero έχει ήδη παρουσιάσει (περισσότερα ανεπίσημα παρά επίσημα) κάποια από τα δημοφιλή μοντέλα της στις ΗΠΑ, καθώς οι επισκέπτες της AIMExpo του Orlando είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά τον προηγούμενο μήνα.

Η εταιρεία, πάντως, δεν έχει προχωρήσει σε λεπτομέρειες ή σε επίσημες ανακοινώσεις, σχετικά με τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της. Ωστόσο, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως θα υπάρξουν σύντομα σχετικές ανακοινώσεις. Ανέφερε, μάλιστα, πως θεωρεί ότι θα υπάρξει ζήτηση για μικρές μοτοσικλέτες στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των ταξινομήσεων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αφορά σε μοτοσικλέτες μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Και η Hero σκοπεύει να επωφεληθεί από τη ζήτηση αυτή.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ