net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλο το πρόβλημα ιατρικής φύσης που αντιμετωπίζει ο Dani Pedrosa, πρόβλημα που απειλεί ακόμα και την αγωνιστική του καριέρα.

Σοβαρό πρόβλημα arm-pump για Pedrosa

Ο Dani Pedrosa αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα arm-pump, πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να αποδώσει όπως ήθελε στο Κατάρ, και για την ώρα δεν γνωρίζει πώς να το αντιμετωπίσει!

 
Σε αμφιβολία έτσι βρέθηκε ξαφνικά η συμμετοχή του Pedrosa για τον επόμενο αγώνα, στην πίστα Circuit of the Americas στις 12 Απριλίου.

Dani Pedrosa: "Είναι μεγάλη ιστορία, προσπαθώντας να είμαι γρήγορος, παλεύοντας με το πρόβλημα arm-pump (όταν οι πήχεις πρήζονται από την έντονη μυική προσπάθεια, και ο αναβάτης δεν μπορεί πλέον να διατηρήσει τον επιθυμητό έλεγχο), που με ταλαιπωρεί εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο! Πέρυσι είχα πρόβλημα σε κάθε αγώνα, δεν μπορούσα να αποδώσω καλά, και τα αποτελέσματα μου υπέφεραν λόγω αυτού του προβλήματος. Προσπαθούσα να διορθώσω το πρόβλημα ώστε να βελτιωθώ, αλλά δεν ήταν εύκολο, και δεν μπορούσα να πάρω τις απαντήσεις που ήθελα από τους γιατρούς. Έκανα ένα χειρουργείο, αλλά δεν ήταν επιτυχημένο. Προσπαθούσα να μην αναφέρομαι δημοσίως στο πρόβλημα, αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά φυσικά η Honda το γνώριζε από την αρχή. Αυτό το χειμώνα ταξίδεψα πολύ, αναζητώντας γνώμες από διάφορους γιατρούς, μη γνωρίζοντας αν έπρεπε να ξανακάνω χειρουργείο, ώστε να είμαι έτοιμος για το πρωτάθλημα."

"Όλοι οι γιατροί μου σύστησαν να μην κάνω κι άλλο χειρουργείο, λόγω του ρίσκου της επέμβασης, και προσπάθησα να ακολουθήσω τις συμβουλές τους, και να δουλέψω αρκετά με ένα 'μη επιθετικό' τρόπο (συντηρητική αγωγή). Όμως στον αγώνα του Κατάρ το πρόβλημα επανεμφανίστηκε, και βλέπω τώρα πως δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θα ήθελα, και δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Πρέπει να βρω ένα τρόπο να λύσω αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν γνωρίζω πώς θα το κάνω αυτό. Όπως είπα, οι γιατροί είναι αβέβαιοι για το τι πρέπει να κάνω. Δεν έχω πολλές απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να έχω νέα σύντομα."   

Ευχόμαστε περαστικά στο Dani, και μακάρι σύντομα να λύσει σύντομα και οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, για να τον δούμε να δίνει το 100% του στους αγώνες.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ