ΣΕΜΕ: Νέα σελίδα με νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΕΜΕ: Νέα σελίδα με νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στα πλαίσια της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023, ο ΣΕΜΕ άδραξε την ευκαιρία να ανακοινώσει τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Στην μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας ο ΣΕΜΕ άδραξε την ευκαιρία να ανακοινώσει παρουσία των Υφυπουργού Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου,  Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον κ. Ιωάννη Σώκιαλη ως Πρόεδρο (Μοτοδυναμική / Yamaha), τον κ. Δημήτρη Κανατά ως Αντιπρόεδρο (Όμιλος Σαρακάκη / Honda) και τον κ. Διογένη Χιωτάκη ως Γενικό Γραμματέα (Mototrend A.E.)
 
Ο κ. Σώκιαλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό έργο που παρέδωσε το προηγούμενο  Δ.Σ. και υποσχέθηκε να συνεργαστεί σκληρά για την προώθηση των συμφερόντων του ΣΕΜΕ, των μελών του και του κλάδου εν συνόλω. Ευχαρίστησε επίσης, την BeBest για την εξαιρετική διοργάνωση, που φάνηκε από την αθρόα προσέλευση του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα.
 
Η έναρξη της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τον ΣΕΜΕ να επιδείξει την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων των Μελών του και να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ του κλάδου της μοτοσυκλέτας και των δημόσιων φορέων και Οργανισμών.
 
Το νέο Δ.Σ. συνόδευε ο κ. Ευάγγελος Σπανός, νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΜΕ.
 
Ανυπομονούμε να συναντήσουμε μικρούς και μεγάλους φίλους στην έκθεση στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΕΜΕ και τα μέλη του επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του https://semoto.gr και τα social media σε Facebook & LinkedIn.