Quadro: Ηλεκτρικό τετράκυκλο το 2019

Μέσω μιας συνεργασίας-μαμούθ θα φέρει νέα πρόταση οχήματος η γνωστή εταιρεία scooters. Τι ακριβώς ετοιμάζει;

Μέσα στο 2019, η ελβετική Quadro θα παρουσιάσει μια νέα ενσάρκωση του τετράτροχου scooter της, Quadro 4. Η εταιρεία θα συνεργαστεί με την πασίγνωστη Zero Motorcycles, προκειμένου να διαθέσει το νέο E-Qooder στην αγορά, το οποίο θα είναι αμιγώς ηλεκροκίνητο.

Η Zero Motorcycles θα παρέχει το ηλεκτρικό μοτέρ και πιθανόν, και την μονάδα ελέγχου αυτού, για την χρήση στο νέο τετράτροχο. Όπως δηλώνει η Quadro, το νέο μοντέλο θα είναι «ένα αποτέλεσμα που θα φέρει επανάσταση στο concept της αστικής μετακίνησης, κάνοντάς το στην πραγματικότητα την πιο οικολογική επιλογή». Φυσικά το νέο τετράτροχο θα φέρει την χαρακτηριστική τεχνολογία HTS που η εταιρεία χρησιμοποιεί, για την δυνατότητα κλίσης του scooter στις στροφές σαν σε ένα κλασικό δίκυκλο. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού μοτέρ με το οποίο θα εξοπλιστεί, δεν δημοσιεύθηκαν ακόμη στοιχεία. 

Ο Paolo Gagliardo, επικεφαλής της Quadro, δήλωσε για τα σχέδια αυτά: «Η Quadro είναι συνώνυμη με τις εξελιγμένες λύσεις μετακίνησης και με αυτό το νέο Project θα εισέλθουμε, στο τέλος του 2019, με αποφασιστικό τρόπο στην αγορά των οχημάτων μηδενικών ρύπων με μια μοναδική οπτική γωνία. Η οδήγηση του E-Qooder θα είναι μια αποκλειστική, ασφαλής και καθαρή εμπειρία που θα εξασφαλίζει μηδενική μόλυνση περιβάλλοντος»

Μένει μόνο να δούμε, αν τα σχέδια αυτά της Quadro πραγματωθούν, κατά το προσδοκώμενο.