net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ενιδαφέρον για την πώλησή της Dainese φημολογείται ότι έχουν εκφράσει οι ιδιοκτήτες της.

Προς πώληση η Dainese;

Ενδιαφέρον για την πώλησή της φημολογείται ότι έχουν εκφράσει οι ιδιοκτήτες της γνωστής ιταλικής εταιρίας το οποίο έχει μάλιστα βρει ανταπόκριση και από επενδυτικό γκρουπ.

 
Οι φήμες προέρχονται από την ιστοσελίδα asphaltandrubber, η οποία αναφέρει ότι έχει λάβει τον τελευταίο καιρό πολλά ανώνυμα tips που κάνουν λόγο για αυτό ακριβώς το πράγμα. Οι συντάκτες της ιστοσελίδας μάλιστα επικοινώνησαν με εκπρόσωπους της Dainese για να λάβουν την απάντηση ότι πρόκειται απλά για φήμες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για την εξαγορά της ιταλικής εταιρίας από επενδυτικό γκρουπ ενώ τονίζει ότι σε μια τέτοια ενέργεια συνηγορεί και το γεγονός της παρουσίας του Federico Minoli τους τελευταίους μήνες στο τιμόνι της Dainese, ως εκτελεστικού διευθυντή. Ο Minoli, πέρα από φίλος του ιδρυτή της εταιρίας, Lino Dainese είναι και ο ίδιος άνθρωπος πίσω από την εξαγορά της Ducati Motor Holding από την Texas Pacific Group το 1996, η οποία ολοκληρώθηκε το 1998. Είναι επίσης ο άνθρωπος που επέβλεψε τη εισαγωγή της Ducati στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Είναι δηλαδή ένας άνθρωπος που θεωρείται κατάλληλος για να επιβλέψει την πώληση/εξαγορά μιας εταιρίας του μεγέθους της Dainsese.

Αν αληθεύει όντως αυτή η φήμη περιμένουμε να δούμε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες από επενδυτές για μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο προστατευτικής ένδυσης αναβάτη παγκοσμίως. Οπότε και οι φήμες μπορεί πολύ γρήγορα να γίνουν πραγματικότητα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ