LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Polisport Off Road – ΜΧ disc & bottom fork protector

Διαβάστηκε από 1.978 αναγνώστες (02/10/2023)

H νέα προστασία εμπρόσθιου δισκοφρένου και «πιρουνιού» MX Disc & Bottom Fork Protector από την Polisport Off Road ξεχωρίζει για το νέο σχεδιασμό, το χαμηλό βάρος, την απόλυτη προστασία αλλά και τη μεγάλη ροή αέρα που διαχέεται στην δισκόπλακα.

mototriti Team

Επίσης πιο ελαφρύ και με επιπλέον εξαερισμό, το προστατευτικό της μπότας του εμπρόσθιου «πιρουνιού» προστατεύει τέλεια από πέτρες και βράχια. Η τοποθέτηση του προστατευτικού σετ είναι εύκολη, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τον εμπρόσθιο τροχό, ενώ όλα τα εξαρτήματα τοποθέτησης περιλαμβάνονται στο μέσα στην συσκευασία.
Είναι διαθέσιμο για τους κυριότερους κατασκευαστές Off Road μοτοσυκλετών όπως Yamaha, Kawasaki, Husqvarna, Honda, KTM, Husaberg, GasGas, Beta, Sherco και Rieju καλύπτοντας το σύνολο των μοντέλων δίχρονων και τετράχρονων μοντέλων τους.

Προτεινόμενη Λιανική τιμή:  51,56 ευρώ
 

 Δείτε Παρόμοια Προϊόντα
MICHELIN
AUTOAGORA