Pedrosa: Ξανά τραυματισμός στην κλείδα…

Η ταλαιπωρία για τον Dani Pedrosa δεν έχει τελειωμό, καθώς ο αναβάτης θα χειρουργηθεί ξανά στην δεξιά του κλείδα… Δείτε περισσότερα.

Ο Dani Pedrosa ξεκίνησε την χρονιά του ως δοκιμαστής της KTM, με μια ατυχία ακόμα… Ο έμπειρος αναβάτης υπέστη ξανά τραυματισμό στην δεξιά του κλείδα και θα αναγκαστεί να χάσει τις δοκιμές που θα γίνουν στην Sepang της Μαλαισίας, από την 1η μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

H ομάδα του Dani Pedrosa ανακοίνωσε ότι ο 33χρονος Ισπανός θα χρειαστεί να κάνει μια εγχείρηση με βλαστοκύτταρα, προκειμένου το ιδιαίτερα αποδυναμωμένο οστό του να είναι αρκετά ισχυρό, ώστε να επιτρέψει στον Pedrosa να οδηγεί απρόσκοπτα. Λόγω των προηγούμενων τραυματισμών του, η δεξιά κλείδα του Ισπανού έχει ατροφήσει, με αποτέλεσμα ο Pedrosa να την τραυματίσει απλά ασκώντας μεγαλύτερη δύναμη στις κινήσεις του…

Ο Pedrosa είπε για το συμβάν: «Χωρίς να το περιμένω, είχα ένα διπλό κάταγμα από υπερβολική δύναμη, στην δεξιά κλείδα. Μέσα στα χρόνια είχα πολλούς τραυματισμούς στην περιοχή και ο πιο σοβαρός ήταν τριπλό κάταγμα. Το μεσαίο τμήμα του οστού δεν παίρνει αρκετό αίμα και μου δημιουργεί οστεοπόρωση, άρα χρειάζεται μια δραστική λύση για να αναγεννηθεί το οστό και να πετύχει επαρκή ανάρρωση»

«Μετά από ενδελεχή ιατρική αξιολόγηση, η ξεκάθαρη λύση είναι η πλήρης ανάρρωση για την υγεία του οστού. Λυπάμαι για αυτό που συνέβη και θέλω να ευχαριστήσω την ΚΤΜ για την υποστήριξή της. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την δουλειά που κάνουμε και για αυτό θέλω να είμαι σε πλήρη φόρμα, για να συνεχίσω αυτή τη συναρπαστική πρόκληση» συμπλήρωσε ο Ισπανός.