net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην Honda μέχρι το 2018 παραμένει ο Dani Pedrosa.

Παραμένει στη Honda

Με ένα νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, ο Ισπανός άσος παραμένει στη Honda μέχρι το 2018, τερματίζοντας κάθε φήμη που τον ήθελε να παίρνει μεταγραφή στη Yamaha.

 
Με τον πλέον επίσημο τρόπο λαμβάνουν τέλος οι φήμες για μια πιθανή μεταγραφή του Dani Pedrosa στη Yamaha. O Ισπανός αναβάτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο θα είναι μέλος της Honda μέχρι και το 2018. Με την ανακοίνωση αυτή, οι φήμες για την μετάβαση του Maverick Vinales στη Yamaha, φαίνεται να είναι πιο αληθείς από ποτέ. 

Ο Dani Pedrosa δήλωσε για την επέκταση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος να σας ανακοινώσω ότι ανανέωσα την συμφωνία μου με την Repsol Honda. Είμαι πολύ ευγνώμων στην εταιρεία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, και νομίζω ότι το καλύτερο για εμένα είναι να συνεχίσω στην ομάδα, στην οποία αγωνίστηκα για πρώτη φορά.» 

Συμπλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Χαίρομαι που οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν γρήγορα, διότι τώρα μπορώ να αφοσιωθώ στον αγώνα μου. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στην Ιταλία!» 

Ο Dani Pedrosa έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες, ένα στα 125 και δύο στα 250 κυβικά, ενώ έχει πετύχει τα περισσότερα podium από κάθε άλλο αναβάτη για λογαριασμό της Honda, με 142 πλασαρίσματα στην τριάδα. Μάλιστα, έχει και 51 νίκες για την ομάδα, μόνο τρεις λιγότερες από τον πρωτοπόρο Mick Doohan!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ