Μπορεί η σχεδίαση να άλλαξε σε σχέση με το αρχικό concept όμως κράτησε την ουσία, με το 790 να είναι σύγχρονο και επιθετικό.

    Σχεδίαση: Αιχμηρό σαν νυστέρι

    Με την πρώτη ματιά παρατηρείς ότι η βασική σχεδίαση του αρχικού project παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό, κάνοντας τη μοτοσυκλέτα να ξεχωρίζει ακολουθώντας την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της KTM. Ο μπροστινός led προβολέας έχει γίνει σήμα κατατεθέν της σειράς και δεν μπορούσε να λείπει από το 790, χαρίζοντάς του επιβλητική όψη όπως αρμόζει σε έναν γνήσιο Δούκα. 


    Το μεταλλικό ρεζερβουάρ 14 λίτρων είναι αρκετά ψηλό και περιβάλλεται από αιχμηρά πλαστικά, ενώ το πίσω μέρος είναι τελείως μίνιμαλ, με το υποπλαίσιο να έχει τον κεντρικό ρόλο και τα πλαστικά να λάμπουν δια της απουσίας τους. Το πίσω Led φανάρι είναι τοποθετημένο στο λασπωτήρα, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι μαζί με την χειρολαβή θα αφαιρεθεί από αρκετούς κατόχους, ενισχύοντας το αγωνιστικό look της μοτοσυκλέτας… Η KTM SEE είχε και τους δύο χρωματισμούς (μαύρο , πορτοκαλί) στη διάθεσή μας και παρότι η ομορφιά είναι υποκειμενική δεν κρύβω ότι το πορτοκαλί μας άρεσε περισσότερο όντας πιο κοντά στο πνεύμα της εταιρίας. Το αντίθετο ισχύει για την ποιότητα η οποία είναι αντικειμενική και στη σύντομη επαφή που είχαμε, μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους σε κάθε τομέα.

     

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ